Kalabria

Ndaj sipas:  

Emshir

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi.dy banjo,kati -I-Shifra -E8170Tel dhe Whatsapp :049/399-600/049/399-700

Më shumë
75 3 Dhoma 1 Parking

Kalabria

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi . kati -III- Ashensor Shifra: E13898 Tel dhe Whatsapp 049 399 600   049 399 700

Më shumë
3 Dhoma

Kalabria

Qira
270€ - Banesë

Sallon me kuzhine ,një dhome gjumi kati -V- Ashensor Shifra E13404 Tel dhe whatsapp : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Përfshihen shërbimet e mirëmbajtjes së hyrjes, liftit, kabllorit Ipko…

Më shumë
60 2 Dhoma 1 Parking

Kalabria

Shitje
50,000€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi  kati -VII- Ashensor Shifra: E13233 Tel dhe Viber: +383 49 399 700 +383 49 399 600 Banesat e tjera…

Më shumë
65 2 Dhoma 1 Parking

Kalabria

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati – IV- ashensor Shifra E12886 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
80 3 Dhoma

Kalabria

Qira
220€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -VI- Ashensor Shifra E13022 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
50 2 Dhoma

Kalabria

Qira
350€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati – X- ashensorShifra E12908Tel dhe viber :049/399-500.049/399-600.049/399-700.Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
90 3 Dhoma

Kalabri

Qira
300€ - Banesë

Banese me qira e pa banuar më parë  -Kati i parë. Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,ballkon,depo garazhë. Shifra E5631 Tel dhe Viber : +383 49…

Më shumë
80 3 Dhoma

Kalabria

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -VIII- Ashensor Shifra E13188 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
75 3 Dhoma

Kalabria

Qira
270€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati –II- ashensor Shifra E12865 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
80 3 Dhoma

Kalabria

Qira
220€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -II Ashensor Shifra E12617 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
60 2 Dhoma 1 Parking

Kalbaria

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati –II- ashensor Shifra E12268 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
80 3 Dhoma

Kalabria

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -IV Ashensor Shifra E11703 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
60 2 Dhoma

Kalabria

Qira
260€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati – II- ashensor Shifra E11336 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
80 3 Dhoma

Kalabria

Qira
270€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -I- Ashensor Shifra E11056 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
80 3 Dhoma

Kalabria

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -I- Shifra E11020 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
60 2 Dhoma

Kalabria

Qira
230€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi Kati -III- Ashensor Shifra E10742 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
60 2 Dhoma

Kalabria

Qira
280€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma  gjumi , kati –VII- Shifra E9223 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
80 3 Dhoma

Kalabria

Qira
200€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi , kati –V- Shifra E8964 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
60 2 Dhoma

Kalbria

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhome gjumi ballkon kati -V- Shifra  E8850 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
50 2 Dhoma