Parku i qytetit

  • 0-02-01-20f16a29cfe61efca2414c0be009cf970a005fad4f64566a189e23c2d4ae1465_full
  • 0-02-01-1ef2a00af451d25e6a6451652e79df67e956018bdd2347ee79cbe981dcbd431e_full
  • 0-02-01-621d86f8f4824e6e53977933a46b987cc9bd15dbcf51d740e33de578399d6e8f_full
  • 0-02-01-5848124f00a329f75a7d40b8639565262140af797710cfc45a026157618070eb_full
Parku i qytetit
Parku i Qytetit, Mahalla e Muhaxherëve, Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E8455 50 3 Dhoma

Banesë me qira Kati-V-
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0553-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2