All Properties By

Alejna Esenca


Contact Details

Send a Message
Loading...
 

Muhaxherët

Qira
220€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi kati -VII-Shifra: E13800Tel dhe Whatsapp+383 49 399 600   +383 49 399 700

Më shumë
2 Dhoma

Ulpianë

Qira
220€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, një dhomë gjumi kati – II- Shifra E13609Tel dhe Whatsapp :  049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
2 Dhoma

Qendër

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi kati -I-Shifra: E13597Tel dhe Whatsapp 049 399 600   049 399 700

Më shumë
80 3 Dhoma 1 Parking

Kalabria

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi . kati -III- Ashensor Shifra: E13898 Tel dhe Whatsapp 049 399 600   049 399 700

Më shumë
3 Dhoma

Dardani

Qira
250€ - Banesë

Sallon ndaras kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo  kati -X- ashensorShifra E7050Tel dhe Whatsapp  049 399 600 – 049 399 700

Më shumë
70 2 Dhoma

Dardani

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi  kati -IV- AshensorShifra E13813Tel dhe Whatsapp +383 49 399 600   +383 49 399 700

Më shumë
60 3 Dhoma