Kërkim i Avancuar

Shpalljet e fundit

Për më tepër kërkoni pronën sipas lagjes

Mat

Qira
300€ Banesë

Sallon me kuzhinë, dhomë gjumi, shpajz,banjo, ballkon, Kati -V- Ashensor Tel dhe Whatsapp:  049…

Më Shumë
65
2 Dhoma

Mat

Qira
300€ Banesë

Sallon me kuzhinë, dhomë gjumi, banjo, shpajz, ballkon, Kati -II- Tel dhe Whatsapp:  049…

Më Shumë
60
2 Dhoma

Mat

Qira
300€ Banesë

Sallon me kuzhinë, dhomë gjumi, banjo, shpajz, ballkon, Kati -V- Tel dhe Whatsapp:  049/399-…

Më Shumë
65
2 Dhoma

vellushe

Qira
280€ Banesë

Sallon me kuzhinë, dhomë gjumi, banjo, shpajz, ballkon, Kati -V- Tel dhe Whatsapp:  049/399- 700…

Më Shumë
60
1 Dhoma

Dardani

Qira
250€ Banesë

Salloni me kuzhine, nje dhome gjumi, banjo, ballkon. Kati -IX- Tel dhe Whatsapp:  049/399- 700…

Më Shumë
38
2 Dhoma

Rruga C

Qira
300€ Banesë

Sallon, Kuzhine , dy dhoma gjumi, banjo, wc, shpajz, ballkon. Kati – VIII-Tel dhe…

Më Shumë
88.71
2 Dhoma

Ulpiane

Qira
350€ Banesë

Sallon, dy dhoma gjumi, kuzhin, ballkon, koridor, banjo, Kati -IV- Tel dhe Whatsapp:  049/399- 700…

Më Shumë
2 Dhoma

Lagjja e Spitalit

Qira
500€ Shtëpi

Kat shtepie. Sallon , Kuzhine, tri dhoma gjumi, dy WC, Banjo, tre ballkona, Kati -II- Tel dhe…

Më Shumë
140
3 Dhoma

Tophane

Qira
250€ Banesë

Sallon me kuzhine , nje dhome gjumi, banjo, Kati -III- Tel dhe Whatsapp:  049/399- 700…

Më Shumë
65
1 Dhoma

Emshir

Qira
300€ Banesë

Sallon me Kuzhine, dy dhoma gjumi, Banjo. Kati -VI- Tel dhe Whatsapp:  049/399-700…

Më Shumë
90
2 Dhoma

Ulpiana

Qira
200€ Banesë

Sallon me Kuzhine, nje dhome gjumi, banjo, kati perdhese Tel dhe Whatsapp: 049/399-700…

Më Shumë
32
1 Dhoma

Parku i Qytetit

Qira
350€ Banesë

2 Dhoma, 2 Ballkona, Kuzhine, Banjo. Kati -I Tel dhe Whatsapp: 049/399-700 E14417

Më Shumë
80
2 Dhoma

Tophane

Qira
500€ Banesë

Sallon me kuzhinë, 2 Dhoma gjumi, Banjo, WC, Ballkon Shifra E14343 Tel dhe Whatsapp  049/399-700.

Më Shumë
80
2 Dhoma

Dardani

Qira
300€ Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -II AshensorShifra E14366Tel dhe Whatsapp  …

Më Shumë
70
2 Dhoma
1 Parking

Emshir

Qira
500€  

Sallon me Kuzhine, dy dhome gjumi,banjo, 2 ballkona Kati -II-, Tel dhe Whatsapp:  049/399-700…

Më Shumë
85
2 Dhoma

Ulpiane

Qira
250€ Banesë

1 dhomë gjumi, një kuzhinë, shpajz dhe banjo kati -I- E14379 Tel dhe Whatsapp:…

Më Shumë
38
1 Dhoma

Bregu i Diellit

Qira
200€ Banesë

 Sallon me Kuzhine, nje dhome gjumi, Kati -I-, Tel dhe Whatsapp:  049/399-700E14373   

Më Shumë
70
1 Dhoma

Dragodan

Qira
300€ Banesë, Shtëpi

Kat shtepie Sallon me Kuzhine, nje dhome gjumi, kuzhine Kati -II-, Tel dhe Whatsapp:…

Më Shumë
1 Dhoma

Vellushe

Qira
250€ Banesë

2 dhoma gjumi, sallon, kuzhin,banjo, Kati -I- E14350 Tel dhe Whatsapp: 049/399-700

Më Shumë
110
2 Dhoma

Te muhaxheret

Qira
300€ Banesë

Sallon me Kuzhine, dy dhome gjumi, Kati -III-, Tel dhe Whatsapp:  049/399-700 E14334

Më Shumë
85
2 Dhoma

Arberia

Qira
500€ Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi,  kati -II Shifra :E14325 Tel dhe Whatsapp…

Më Shumë
88.71
3 Dhoma

Upianë

Qira
350€ Banesë

Sallon me kuzhine dhe dy dhoma gjumi kati – IV- pa ashensor Shifra E14209…

Më Shumë
70
3 Dhoma
1 Parking

Mat

Qira
300€ Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -II Ashensor Shifra E12718 Tel dhe Whatsapp…

Më Shumë
80
3 Dhoma
1 Parking

Mat

Qira
310€ Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi,  kati -I-E pa banuar me parê Shifra :E14311…

Më Shumë
80
3 Dhoma
1 Parking