Kërkim i Avancuar

Shpalljet e fundit

Për më tepër kërkoni pronën sipas lagjes

Kalabria

Qira
250€ Banesë

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,ballkon kati -II-Shifra E 14036Tel dhe Whatsapp   049/399-600/049/399-700

Më Shumë
85
3 Dhoma
1 Parking

Mat

Qira
250€ Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati VII me i sipermt Tel dhe Whatasapp…

Më Shumë
60
2 Dhoma
1 Parking

Dardani

Qira
300€ Banesë

Salon me kuzhine,dy dhoma,kati VII Shifra E13971 Tel dhe Whatsapp :049/399-600 049/399-700

Më Shumë
80
2 Dhoma
1 Parking

Qendër

Qira
280€ Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati – II-Shifra E12183Tel dhe viber :049/399-600.049/399-700.Banesat e…

Më Shumë
63
3 Dhoma

Dardani

Qira
260€ Banesë

Sallon ndaras kuzhina, nje dhoma gjumi kati -III Shifra E13971 Tel dhe Whatsapp :049/399-600…

Më Shumë
65
2 Dhoma
1 Parking

Dardania

Qira
230€ Banesë

Sallon ndaras kuzhinë një dhomë gjumi kati përdhesë Shifra E13960 Tel dhe Whatsapp:…

Më Shumë
55
2 Dhoma
1 Parking

Dardani

Qira
220€ Banesë

Sallon, ndaras kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,ballkon kai -II- Ngrohja me Termokos Shifra E8225 Tel dhe…

Më Shumë
50
2 Dhoma

Arbëria

Qira
250€ Shtëpi

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -II- Tel dhe Whatasapp 049399600 Shifra…

Më Shumë
80
3 Dhoma
1 Parking

Qendër

Qira
250€ Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -IV- Ashensor Shifra E10785 Tel dhe Whatsapp…

Më Shumë
75
3 Dhoma

Qendër

Qira
230€ Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -III- Ashensor Shifra E10881 Tel dhe Whatsapp:…

Më Shumë
50
2 Dhoma

Mat

Qira
350€ Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi,  ballkon , garazh, podrum kati-II- Shifra E9338 Tel…

Më Shumë
90
3 Dhoma
1 Parking

Dardani

Qira
270€ Banesë

Sallon , kuzhine ,dy dhomë gjumi, banjo, dy ballkona.kai -ll- Shifra E6243 Tel dhe…

Më Shumë
108
3 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
220€ Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -III- ” njëra dhomë e gjumit ka…

Më Shumë
70
3 Dhoma
1 Parking

Ulpianë

Qira
270€ Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi  kati -përdhese-Shifra E13826Tel dhe Whatsapp +383 49 399…

Më Shumë
3 Dhoma

Mat

Qira
250€ Banesë

Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,ballkon kati -I- Shifra E 7914 Tel dhe Whatsapp …

Më Shumë
50
2 Dhoma

Lagjja Arberia te shkallet

Qira
220€ Banesë

Sallon me kuzhinë, një dhomë gjumi, kai -I- Shifra E5690 Tel dhe Whatsapp :…

Më Shumë
65
2 Dhoma

Mat

Qira
300€ Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati – IV- ashensor Shifra E12328 Tel dhe…

Më Shumë
80
3 Dhoma

Emshir

Qira
300€ Banesë

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi.dy banjo,kati -I-Shifra -E8170Tel dhe Whatsapp :049/399-600/049/399-700

Më Shumë
75
3 Dhoma
1 Parking

Kalabria

Qira
300€ Banesë

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi . kati -III- Ashensor Shifra: E13898 Tel dhe Whatsapp 049…

Më Shumë
3 Dhoma

Dardani

Qira
250€ Banesë

Sallon ndaras kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo  kati -X- ashensorShifra E7050Tel dhe Whatsapp  049 399 600…

Më Shumë
70
2 Dhoma

Lakrishtë

Qira
330€ Banesë

Sallon ndaras kuzhina, dy dhoma gjumi kati -I- Shifra E13869 Tel dhe Whatsapp :049/399-600…

Më Shumë
3 Dhoma

Mat

Qira
280€ Banesë

Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi kati -V- Ashensor Shifra E13855 Tel dhe Whatsapp: 049…

Më Shumë
2 Dhoma

Dardani

Qira
250€ Banesë

Sallon , kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor. kati -IV-Shifra E7327Tel dhe Whatsapp: 049 399 600 /…

Më Shumë
2 Dhoma

Dardani

Qira
250€ Banesë

Sallon ndaras kuzhinë nje dhomë gjumi kati -II- Shifra E10248 Tel dhe Whatsapp :049/399-600…

Më Shumë
65
2 Dhoma