• 0-02-05-bb464e10fc3a2effa6f701affa1a574383a10be74699c2b0aea80353c0f3c5c3_f19f552a
 • 0-02-05-9fa184e64bbc61cadb9ec7acc9d2e3f3379a0263bcc85d239741ffef3b27134c_eaac2545
 • 0-02-05-1d2b2e612191ad1b2ffc6b0bfd3b9684b509f0f6541496e98765e0b4b5179b00_a3eb755e
 • 2
 • 0-02-05-61517cbb20c3c89d4a96690328af407911a3081e86bd79f7bb782a8a1d8ae991_fcd3e835
 • 0-02-05-c1274d4930d6e4bf82a9bc84e8cdb2e8c4af1ed4aaea8059ee17767736f3bea0_f753d283
 • b
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 220€ - Banesë
E8225 50 2 Dhoma
 1. Sallon, ndaras kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,ballkon kai -II-
  Ngrohja me Termokos Shifra E8225
  Tel dhe Whatsapp : 049 399-600/049 399-700