Dardani

Ndaj sipas:  

Pejton- Komleksi Santea

Qira
270€ - Banesë

Sallon ,kuzhinë, një dhomë gjumi kati -VII- Shifra E9889 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700

Më shumë
65 2 Dhoma

Dardania

Qira
250€ - Banesë

Sallon , dy dhoma gjumi kuzhinë , kati -IX- AshensorShifra E13084Tel dhe Whatsapp :049/399-600/049/399-700

Më shumë
80 3 Dhoma

Dardani

Qira
260€ - Banesë

Sallon ndaras kuzhina, nje dhoma gjumi kati -III Shifra E13971 Tel dhe Whatsapp :049/399-600 049/399-700

Më shumë
65 2 Dhoma 1 Parking

Dardania

Qira
230€ - Banesë

Sallon ndaras kuzhinë një dhomë gjumi kati përdhesë Shifra E13960 Tel dhe Whatsapp: 049/399-600.

Më shumë
55 2 Dhoma 1 Parking

Dardani

Qira
220€ - Banesë

Sallon, ndaras kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,ballkon kai -II- Ngrohja me Termokos Shifra E8225 Tel dhe Whatsapp : 049 399-600/049 399-700

Më shumë
50 2 Dhoma

Dardani

Qira
270€ - Banesë

Sallon , kuzhine ,dy dhomë gjumi, banjo, dy ballkona.kai -ll- Shifra E6243 Tel dhe Whatsapp :049 399 600 / 049 399 700

Më shumë
108 3 Dhoma

Dardani

Qira
250€ - Banesë

Sallon ndaras kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo  kati -X- ashensorShifra E7050Tel dhe Whatsapp  049 399 600 – 049 399 700

Më shumë
70 2 Dhoma

Dardani

Qira
250€ - Banesë

Sallon , kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor. kati -IV-Shifra E7327Tel dhe Whatsapp: 049 399 600 / 049 399 700

Më shumë
2 Dhoma

Dardani

Qira
250€ - Banesë

Sallon ndaras kuzhinë nje dhomë gjumi kati -II- Shifra E10248 Tel dhe Whatsapp :049/399-600 049/399-700

Më shumë
65 2 Dhoma

Dardani

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi  kati -IV- AshensorShifra E13813Tel dhe Whatsapp +383 49 399 600   +383 49 399 700

Më shumë
60 3 Dhoma

Dardani

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,dy banjo kati -VI- ashensor Shifra E13780 Tel dhe Whatsapp  049 399 600 – 049 399 700

Më shumë
80 3 Dhoma

Dardani

Qira
320€ - Banesë

Banesë me qira, kati -IX- Afër shkollës fillore Dardania. Sallon me kuzhine ,dy dhoma gjumi,ballkon,banjo. Shifra  E6840 Tel dhe Viber,Whats app: +383 49 399 600…

Më shumë
70 3 Dhoma

Dardani

Qira
210€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -II Ashensor Shifra E12572 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
39 2 Dhoma

Dardani

Qira
350€ - Banesë

Banesë me qira ,Te Santea. Kati – VIII –Sallon , Kuzhine , dy dhome gjumi , banjoShifra E6127Tel dhe Viber:+383 49 399 600+383 49 399…

Më shumë
85 3 Dhoma

Dardania

Qira
280€ - Banesë

Sallon . ndaras kuzhinë një dhome gjumi  kati -VIII-ashensor Shifra E13210 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
70 2 Dhoma

Dardania

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi , kati -VI- ashensor Shifra E13365 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700

Më shumë
80 3 Dhoma

Dardani

Shitje
68,000€ - Banesë

Sallon me kuzhninë, një dhome gjumi kati -V- Shifra E11361 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
60 2 Dhoma

Dardani

Qira
230€ - Banesë

Dy dhoma , kuzhinë,banjo,koridor. kati -I-Shifra E8174Tel dhe viber :049/399-500/049/399-600/049/399-700Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
50 2 Dhoma

Dardania

Qira
280€ - Banesë

Sallon ,ndaras kuzhinë një dhome gjumi , kati -I- Shifra E9978 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
65 2 Dhoma 1 Parking

Dardania

Qira
270€ - Banesë

Sallon ndaras kuzhinë një dhome gjumi , kati -III- Shifra E9651 Tel dhe viber : 049/399-500 049/399-600 049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
65 2 Dhoma