• 0-02-05-5a2c820e998c79a3413d1f7bad7d543190fff82ccb58d49e266a9d0fd2470b78_d45b4592
  • 0-02-05-254b6e8c2bc55cc8d1a20870a4f13c47b810c9784aeffea2e770c6e21ceeb804_b59c8c6b
  • 0-02-05-1c75823ba6a09fd6e4ef33a3d4bcdd0f5fe208641e7c1734278afdbcbd7b8ee9_231fb5ca
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 230€ - Banesë
E8174 50 2 Dhoma

Dy dhoma , kuzhinë,banjo,koridor. kati -I-
Shifra E8174
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat