• 0-02-0a-2310ffa6cc832d2adb64f0ab580b0bfeda5681cc68dee2369515343260f032d6_baa743a3
  • 0-02-0a-e9ea42f13a64de92a26886b6e240ecb02588e11667a70580573d03a8d8542703_e2eb34b5
  • 0-02-0a-f1ce9eded2f395188f5bafa1fae300bb5899fc11b291091c4d8247afe1abaa54_f964c26f
  • 0-02-0a-c12ac24b14e927f0819a61c06d5f9b968e73d0bff7e86ee12e07f30363940586_3170a737
  • 0-02-0a-a0f42b5c7d09738407c0a2644376c59974c24cb361fc49344b9a8dec66d9b93d_14b7bbef
  • 0-02-0a-63e51b6813a5b2d046b407f50996bc7c36036b8d26290cabb8f4b463dc5bc6e9_a4822b85
Kalabri
Kalabria, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E5631 80 3 Dhoma

Banese me qira e pa banuar më parë  -Kati i parë.
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,ballkon,depo garazhë.
Shifra E5631
Tel dhe Viber : +383 49 399600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2