• 0-02-05-aeaa7c3abf4a4f9628e2a6737e09eb5727f4d869f8410c92a797c597e22fedda_1fd41aea
  • 0-02-05-0ac5f249b19c1b23c62d117ebfc6156132a866cb56ea893778c55d4f01cfd997_c6f60e13
  • 0-02-05-0ff1dbbf9da95718518f30995c03fc24d9b93767720c24f828b7048cf0e77568_2ff93e79
  • 0-02-05-3ea7f4a9fc962a371cb70354c3b0ce1ec89e42867137fe92ca01c3ff1104c4b6_6cdc2f92
  • 0-02-05-4c674065e9e9b32298b8f8a2ff349ede5c7432d1bed3042dc40ecd7b1da0a14d_fe982325
  • 0-02-05-75babc5ddad1ea722fea5b067d93f8cea851e027e3b4bac486e07a2329104e1e_6edfba9b
  • 0-02-05-ca306e36d344b32f34c3fb44cc8553974679bc126a9b78d30b677b3fd942efe6_9e4e3ff5
  • 0-02-05-ebcaf76f6f957244e91857d4f63dbedfc2656a96190e235ed5af4d552c6bb7d0_c91c20c8
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7327 2 Dhoma

Sallon , kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor. kati -IV-
Shifra E7327
Tel dhe Whatsapp: 049 399 600 / 049 399 700

Karakteristikat