• 0-02-05-a0d9934390ad805b0242d93e3ed14d9414a9ff9bc58be92c92f70de7576e530f_99d51ed6
  • 0-02-05-e8754e6fba5ae72bc4bcebafe52aae0a99ba3fa635a9cdd78e845ce3020277b8_25b786ef
  • 0-02-05-4d0ae1ed3a03390d66027df10f907dc7e26af0d418130d7461fe4ec700ed11f6_f101c2f1
  • 0-02-05-17029148de199039c357be21ee391c43508f53f6afd4b91f58753e9c43cdf2ce_ec265139
  • 0-02-05-84078634fabb6fdc102263a3c32f49bae07c6307523d462c39b010f451bf555f_776c83ff
  • 0-02-05-14204fec75aa27a659274874bee3563c4618feec37857733fc59ce4e545ef76b_a51d21b4
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 320€ - Banesë
E6840 70 3 Dhoma

Banesë me qira, kati -IX-
Afër shkollës fillore Dardania.
Sallon me kuzhine ,dy dhoma gjumi,ballkon,banjo.
Shifra  E6840
Tel dhe Viber,Whats app:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2