Ngrohje Termokos

Ndaj sipas:  

Mat

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dhomë gjumi, banjo, shpajz, ballkon, Kati -V- Tel dhe Whatsapp:  049/399- 600

Më shumë
65 2 Dhoma

Dardani

Qira
250€ - Banesë

Salloni me kuzhine, nje dhome gjumi, banjo, ballkon. Kati -IX- Tel dhe Whatsapp:  049/399- 700 E14509

Më shumë
38 2 Dhoma

Ulpiane

Qira
350€ - Banesë

Sallon, dy dhoma gjumi, kuzhin, ballkon, koridor, banjo, Kati -IV- Tel dhe Whatsapp:  049/399- 700 E14488

Më shumë
2 Dhoma

Emshir

Qira
300€ - Banesë

Sallon me Kuzhine, dy dhoma gjumi, Banjo. Kati -VI- Tel dhe Whatsapp:  049/399-700 E14437

Më shumë
90 2 Dhoma

Ulpiana

Qira
200€ - Banesë

Sallon me Kuzhine, nje dhome gjumi, banjo, kati perdhese Tel dhe Whatsapp: 049/399-700 E14426

Më shumë
32 1 Dhoma

Dardani

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -II AshensorShifra E14366Tel dhe Whatsapp   049/399-700.

Më shumë
70 2 Dhoma 1 Parking

Emshir

Qira
500€  

Sallon me Kuzhine, dy dhome gjumi,banjo, 2 ballkona Kati -II-, Tel dhe Whatsapp:  049/399-700 E14391

Më shumë
85 2 Dhoma

Upianë

Qira
350€ - Banesë

Sallon me kuzhine dhe dy dhoma gjumi kati – IV- pa ashensor Shifra E14209 Tel dhe Whatsapp: 049/399-600.

Më shumë
70 3 Dhoma 1 Parking

Ulpianë

Qira
180€ - Banesë

Sallon, kuzhine ndaras, kati – III- Tel Whatsapp  049 399 600 * 049 399 700

Më shumë
30 1 Dhoma 1 Parking

Lakrishte

Qira
300€ - Banesë

Sallon , kuzhine , dy dhoma gjumi Shifra – E14260 Tel/Whatsapp  049-399-700 – 049-399-600

Më shumë
85 3 Dhoma 1 Parking

Lakrishte

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjimi kat-III- +38349399600

Më shumë
60 2 Dhoma 1 Parking

Aktash

Qira, Shitje
300€ - Banesë

Kuzhinë me trepezari ndaras Sallon , dy  dhoma  gjumi kati -II- Ashensor Shifra E9746 Tel dhe Whatsapp: 049 399 600 / 049 399 700

Më shumë
79 4 Dhoma

Ulpianë

Qira
220€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, një dhomë gjumi kati – II- Shifra E13609Tel dhe Whatsapp :  049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
2 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
220€ - Banesë

Kuzhinë me trepezari,sallon një dhomë gjumi kati -IV- Ashensor Shifra E13450 Tel dhe whatsapp : 049/399-600/049/399-700

Më shumë
50 1 Parking

Pejton- Komleksi Santea

Qira
270€ - Banesë

Sallon ,kuzhinë, një dhomë gjumi kati -VII- Shifra E9889 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700

Më shumë
65 2 Dhoma

Dardania

Qira
250€ - Banesë

Sallon , dy dhoma gjumi kuzhinë , kati -IX- AshensorShifra E13084Tel dhe Whatsapp :049/399-600/049/399-700

Më shumë
80 3 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
250€ - Banesë

Sallon , ndaras kuzhinë dhe një dhomë gjumi , kati -I-Shifra: E13223Tel dhe Whatsapp: 049 399 600  049 399 700

Më shumë
65 2 Dhoma 1 Parking

Bregu Diellit

Qira
200€ - Banesë

Sallon ndaras  dhe kuzhinë i kati -I Shifra E11576 Tel dhe Whatsapp : 049/399-600.

Më shumë
50 1 Dhoma

Kalabria

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,ballkon kati -II-Shifra E 14036Tel dhe Whatsapp   049/399-600/049/399-700

Më shumë
85 3 Dhoma 1 Parking

Dardani

Qira
300€ - Banesë

Salon me kuzhine,dy dhoma,kati VII Shifra E13971 Tel dhe Whatsapp :049/399-600 049/399-700

Më shumë
80 2 Dhoma 1 Parking