Ashensor

Ndaj sipas:  

Mat

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dhomë gjumi, shpajz,banjo, ballkon, Kati -V- Ashensor Tel dhe Whatsapp:  049 399 600

Më shumë
65 2 Dhoma

Mat

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dhomë gjumi, banjo, shpajz, ballkon, Kati -II- Tel dhe Whatsapp:  049 399 600

Më shumë
60 2 Dhoma

Mat

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dhomë gjumi, banjo, shpajz, ballkon, Kati -V- Tel dhe Whatsapp:  049/399- 600

Më shumë
65 2 Dhoma

Dardani

Qira
250€ - Banesë

Salloni me kuzhine, nje dhome gjumi, banjo, ballkon. Kati -IX- Tel dhe Whatsapp:  049/399- 700 E14509

Më shumë
38 2 Dhoma

Rruga C

Qira
300€ - Banesë

Sallon, Kuzhine , dy dhoma gjumi, banjo, wc, shpajz, ballkon. Kati – VIII-Tel dhe Whatsapp:  049/399- 700 E14496

Më shumë
88.71 2 Dhoma

Tophane

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhine , nje dhome gjumi, banjo, Kati -III- Tel dhe Whatsapp:  049/399- 700 E14447

Më shumë
65 1 Dhoma

Emshir

Qira
300€ - Banesë

Sallon me Kuzhine, dy dhoma gjumi, Banjo. Kati -VI- Tel dhe Whatsapp:  049/399-700 E14437

Më shumë
90 2 Dhoma

Tophane

Qira
500€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, 2 Dhoma gjumi, Banjo, WC, Ballkon Shifra E14343 Tel dhe Whatsapp  049/399-700.

Më shumë
80 2 Dhoma

Dardani

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -II AshensorShifra E14366Tel dhe Whatsapp   049/399-700.

Më shumë
70 2 Dhoma 1 Parking

Emshir

Qira
500€  

Sallon me Kuzhine, dy dhome gjumi,banjo, 2 ballkona Kati -II-, Tel dhe Whatsapp:  049/399-700 E14391

Më shumë
85 2 Dhoma

Bregu i Diellit

Qira
200€ - Banesë

 Sallon me Kuzhine, nje dhome gjumi, Kati -I-, Tel dhe Whatsapp:  049/399-700E14373   

Më shumë
70 1 Dhoma

Vellushe

Qira
250€ - Banesë

2 dhoma gjumi, sallon, kuzhin,banjo, Kati -I- E14350 Tel dhe Whatsapp: 049/399-700

Më shumë
110 2 Dhoma

Mat

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -II Ashensor Shifra E12718 Tel dhe Whatsapp  049/399-600.  049/399-700.

Më shumë
80 3 Dhoma 1 Parking

Mat

Qira
310€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi,  kati -I-E pa banuar me parê Shifra :E14311 Tel dhe Whatsapp +38349399700

Më shumë
80 3 Dhoma 1 Parking

Lagjja Mat

Qira
350€ - Banesë

Sallon me Kuzhine , tre dhome gjumi Shifra – E14292 Tel / Whatsapp 049-399-600 / 049-399-700

Më shumë
82 4 Dhoma 1 Parking

Ulpianë

Qira
180€ - Banesë

Sallon, kuzhine ndaras, kati – III- Tel Whatsapp  049 399 600 * 049 399 700

Më shumë
30 1 Dhoma 1 Parking

Dragodan

Qira
280€ - Banesë

Sallon me Kuzhine , nje dhome gjumiShifra – E14281Tel / Whatsapp 049-399-600 / 049-399-700

Më shumë
60 2 Dhoma 1 Parking

Dragodan

Qira
270€ - Banesë

Kuzhine me sallon , dy dhoma Shifra – E14275Tel/Whatsapp  049-399-600 / 049-399-700

Më shumë
90 3 Dhoma 1 Parking

Dardani

Qira
270€ - Banesë

Sallon dhe kuzhine , dhoma gjumiShifra – E14267Tel/Whatsapp  049-399-700 – 049-399-600

Më shumë
70 2 Dhoma 1 Parking

Lakrishte

Qira
300€ - Banesë

Sallon , kuzhine , dy dhoma gjumi Shifra – E14260 Tel/Whatsapp  049-399-700 – 049-399-600

Më shumë
85 3 Dhoma 1 Parking