Ngrohje qendrore

Ndaj sipas:  

Mat

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dhomë gjumi, shpajz,banjo, ballkon, Kati -V- Ashensor Tel dhe Whatsapp:  049 399 600

Më shumë
65 2 Dhoma

Mat

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dhomë gjumi, banjo, shpajz, ballkon, Kati -II- Tel dhe Whatsapp:  049 399 600

Më shumë
60 2 Dhoma

vellushe

Qira
280€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dhomë gjumi, banjo, shpajz, ballkon, Kati -V- Tel dhe Whatsapp:  049/399- 700 E14518

Më shumë
60 1 Dhoma

Tophane

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhine , nje dhome gjumi, banjo, Kati -III- Tel dhe Whatsapp:  049/399- 700 E14447

Më shumë
65 1 Dhoma

Parku i Qytetit

Qira
350€ - Banesë

2 Dhoma, 2 Ballkona, Kuzhine, Banjo. Kati -I Tel dhe Whatsapp: 049/399-700 E14417

Më shumë
80 2 Dhoma

Dragodan

Qira
300€ - Banesë, Shtëpi

Kat shtepie Sallon me Kuzhine, nje dhome gjumi, kuzhine Kati -II-, Tel dhe Whatsapp:  049/399-700 E14358

Më shumë
1 Dhoma

Mat

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -II Ashensor Shifra E12718 Tel dhe Whatsapp  049/399-600.  049/399-700.

Më shumë
80 3 Dhoma 1 Parking

Mat

Qira
310€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi,  kati -I-E pa banuar me parê Shifra :E14311 Tel dhe Whatsapp +38349399700

Më shumë
80 3 Dhoma 1 Parking

Lagjja Mat

Qira
350€ - Banesë

Sallon me Kuzhine , tre dhome gjumi Shifra – E14292 Tel / Whatsapp 049-399-600 / 049-399-700

Më shumë
82 4 Dhoma 1 Parking

Dragodan

Qira
280€ - Banesë

Sallon me Kuzhine , nje dhome gjumiShifra – E14281Tel / Whatsapp 049-399-600 / 049-399-700

Më shumë
60 2 Dhoma 1 Parking

Dragodan

Qira
270€ - Banesë

Kuzhine me sallon , dy dhoma Shifra – E14275Tel/Whatsapp  049-399-600 / 049-399-700

Më shumë
90 3 Dhoma 1 Parking

Muhaxhereve

Qira
200€ - Banesë

Garsoniere  , kati pare Tel dhe whatsapp +38349399600 Shifra E14218

Më shumë
40 1 Dhoma

Mat

Qira
320€ - Banesë

Sallon me kuzhine dy dhoma gjumi , kati – I-e sapo mobiluar , banese e Rene dispozicion per qifte , apo familjeShifra — E14200Tel/Whatsapp 049-399-600 …

Më shumë
80 3 Dhoma 3 Parking

Qendër

Qira
260€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -II- AshensorShifra E10888Tel dhe Whatsapp:049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
60 2 Dhoma

Mat

Qira
220€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhome gjumi kati -I- Ashensor Shifra  E13911 Tel dhe Whats app 049 399 600- 049 399 700

Më shumë
55 2 Dhoma

Arbëria

Qira
300€ - Banesë

Banesë me qira-Kati i parë. Te Pandora. Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi,koridor,shpajz,banjo,ballkon. Shifra E6030 Tel dhe Viber: +383 49 399 600 +383 49 399…

Më shumë
70 3 Dhoma

Vellusha

Qira
350€ - Banesë

Sallon me kuzhinë ,një dhomë gjumi  kati -II- pa ashensor +38349399600

Më shumë
65 2 Dhoma 1 Parking

Lakrishte

Qira
240€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -I- Ashensor +38349399600

Më shumë
60 2 Dhoma

Mat

Qira
230€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi . kati -VII- Ashensor Shifra: E13889 Tel dhe Whatsapp 049 399 600   049 399 700

Më shumë
50 2 Dhoma 1 Parking

Lagjja Spitalit

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhine dy dhoma gjumi kati -IV- Ashensor Shifra E10089 Tel dhe Whatsapp : 049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
75 3 Dhoma