Kërkim i Avancuar

Shpalljet e fundit

Për më tepër kërkoni pronën sipas lagjes

Aktash

Qira, Shitje
300€ Banesë

Kuzhinë me trepezari ndaras Sallon , dy  dhoma  gjumi kati -II- Ashensor Shifra E9746…

Më Shumë
79
4 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
230€ Banesë

Sallon me kuzhinë ,dy dhoma gjumi ,ballkon – Kati -I- Shifra E13721 Tel dhe…

Më Shumë
70
3 Dhoma

Tophane

Qira
250€ Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -VI- Ashensor Shifra E13416 Tel dhe whatsapp…

Më Shumë
60
2 Dhoma

Ulpianë

Qira
220€ Banesë

Sallon me kuzhinë, një dhomë gjumi kati – II- Shifra E13609Tel dhe Whatsapp :  049/399-600.…

Më Shumë
2 Dhoma

Mat

Qira
220€ Banesë

Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.kai-V-Shifra E13377Tel dhe viber :049/399-500/049/399-600/049/399-700

Më Shumë
60
2 Dhoma

Qendër

Qira
250€ Banesë

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi kati -I-Shifra: E13597Tel dhe Whatsapp 049 399 600   049 399…

Më Shumë
80
3 Dhoma
1 Parking

Tophane

Qira
380€ Banesë

Sallon me kuzhinë, tre dhoma gjumi kati – VI- ashensorShifra E12751Tel dhe Whatsapp : …

Më Shumë
105
4 Dhoma

Mat

Qira
230€ Banesë

Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi kati -II- ashensor Shifra: E13560 Tel dhe Whatsapp 049 399…

Më Shumë
60
2 Dhoma
1 Parking

Lakrishte

Qira
280€ Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati – II- pa ashensor Shifra E12254 Tel…

Më Shumë
80
3 Dhoma

Lakrishte

Qira
250€ Banesë

Sallon me kuzhinë  një dhomë gjumi, ballkon , kati -VIII- Shifra: E13322 Tel dhe…

Më Shumë
65
2 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
220€ Banesë

Kuzhinë me trepezari,sallon një dhomë gjumi kati -IV- Ashensor Shifra E13450 Tel dhe whatsapp…

Më Shumë
50
1 Parking

Pejton- Komleksi Santea

Qira
270€ Banesë

Sallon ,kuzhinë, një dhomë gjumi kati -VII- Shifra E9889 Tel dhe viber :…

Më Shumë
65
2 Dhoma

Dardania

Qira
250€ Banesë

Sallon , dy dhoma gjumi kuzhinë , kati -IX- AshensorShifra E13084Tel dhe Whatsapp…

Më Shumë
80
3 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
250€ Banesë

Sallon , ndaras kuzhinë dhe një dhomë gjumi , kati -I-Shifra: E13223Tel dhe Whatsapp:…

Më Shumë
65
2 Dhoma
1 Parking

Tophane

Qira
250€ Banesë

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor. kati -I-Shifra E7981Tel dhe Whatsapp : 049/399-600/049/399-700

Më Shumë
50
3 Dhoma

Aktash

Qira
260€ Banesë

Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi, kati -III- Shifra:  Tel dhe Whatsapp +383 49 399…

Më Shumë
70
2 Dhoma

Aktash

Qira
280€ Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati-I- Shifra E9431 Tel dhe Whatsapp : 049…

Më Shumë
75
3 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
200€ Banesë

Sallon ndaras  dhe kuzhinë i kati -I Shifra E11576 Tel dhe Whatsapp :…

Më Shumë
50
1 Dhoma

Emshir

Qira
230€ Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -Vl- Ashensor Shifra E10881 Tel dhe Whatsapp:…

Më Shumë
60
2 Dhoma
1 Parking

Qendër

Qira
300€ Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi , kati -VI- AshensorShifra E13345Tel dhe Whatsapp …

Më Shumë
80
3 Dhoma

Qendër

Qira
250€ Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -III AshensorShifra E12704Tel dhe Whatsapp : 049/399-600.…

Më Shumë
50
2 Dhoma

Muhaxherët

Qira
250€ Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -IV- Shifra -E9736 Tel dhe Whatsapp:…

Më Shumë
60
2 Dhoma

Tophane

Qira
250€ Banesë

Sallon me kuzhine nje dhome gjumi kati -IV- ashensor Shifra E10313 Tel dhe Whatsapp …

Më Shumë
60
2 Dhoma

Lakrishte

Qira
270€ Banesë

Sallon me kuzhinë,një dhome  gjumi,banjo,ballkon kati -III-Shifra E8542Tel dhe Whatsapp :049/399-500/049/399-600/049/399-700

Më Shumë
65
2 Dhoma