Kërkim i Avancuar

Shpalljet e fundit

Për më tepër kërkoni pronën sipas lagjes

Banesë me qira-Bregu i Diellit

Qira
200€ Banesë

Banesë me qira -Kati III. Tek Xhambazet. Ngrohje qendrore. Sallon me kuzhinë ,një dhomë…

Më Shumë
50
2 Dhoma

Banesë me qira ne Tophane

Qira
350€ Banesë

Banesë me qira  -Kati VI- Rruga Meto Bajraktari. Ngrohje qëndrore me rrymë. Sallon me…

Më Shumë
120
4 Dhoma

Banesë me qira -Tophane

Qira
375€ Banesë

Banesë me qira ,kati -VI-                   …

Më Shumë
130
4 Dhoma

Banesë me qira-Parku i Qytetit

Qira
320€ Banesë

Banesë me qira-Kati i dytë. Te Busti Isa Kastrati. Sallon me kuzhinë,3 dhoma gjumi,banjo,ballkon…

Më Shumë
94
4 Dhoma

Kalabria

Qira
270€ Banesë

SAllon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -VI- Ashensor Shifra E10550 Tel dhe viber…

Më Shumë
75
3 Dhoma

Gërmi

Qira
200€ Banesë

Banesë me qira, Kati-II- te fusha tenisit Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor. Shifra E7932…

Më Shumë
50
2 Dhoma

Mat

Qira
220€ Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -V- Ashensor Shifra E10958 Tel dhe viber…

Më Shumë
55
2 Dhoma

Banesë me qira-Lagjja Mat

Qira
300€ Banesë

Banesë me qira -Kati i parë. Te Pozhegu Brothers. Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor,ballkon.…

Më Shumë
87
3 Dhoma

Banesë me qira-Lagjja Mat

Qira
230€ Banesë

Banesë me qira -Kati i parë. Te 13 kateshet. Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,ballkon.…

Më Shumë
60
2 Dhoma

Banesë me qira ne Mat

Qira
250€ Banesë

Banesë me qira -Kati X- Rruga B- Te 13 katëshja. Sallon me kuzhinë,dy dhoma…

Më Shumë
70
3 Dhoma

Banesë me qira-Bregu i Diellit

Qira
270€ Banesë

Banesë me qira-Kati i -VI- Kompleksi Dafina. Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,koridor,dy banjo,ballkon,garazhë.  Shifra…

Më Shumë
75
3 Dhoma

Lakrishtë

Qira
350€ Banesë

Banesë me qira-Kati i -III- Te banesat e Tregtisë. Ngrohje qendrore me rrymë. Sallon…

Më Shumë
75
3 Dhoma

Banesë me qira-Lagjja Mat

Qira
300€ Banesë

Banesë me qira-Kati i VII-                   …

Më Shumë
85
3 Dhoma

Dardani

Qira
270€ Banesë

Banesë me qira-70m2-Kati i -VIII- Te Santea. Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,koridor,dy banjo,ballkon. Shifra…

Më Shumë
70
2 Dhoma

Banesë me qira në Qendër

Qira
280€ Banesë

Banesë me qira-Kati i V.                   …

Më Shumë
75
3 Dhoma

Mat

Qira
230€ Banesë

Banesë me qira-Kati i IV- Rruga B -te 13 kateshet. Sallon me kuzhinë,një dhomë…

Më Shumë
65
2 Dhoma

Banesë me qira-Lagjja Mat

Qira
280€ Banesë

Banesë me qira-Kati i III . Te Restaurant Loriano. Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,ballkon.…

Më Shumë
90
3 Dhoma

Banesë me qira -Lagjja Arbëria

Qira
250€ Banesë

Banese me qira -Kati IV- Lagjja Arbëria- Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,ballkon. Shifra M-1661.…

Më Shumë
60
2 Dhoma

Banesë me qira -Tophane

Qira
250€ Banesë

Banese me qira  -Kati i III Ministria e Shëndetësisë. Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,ballkon. …

Më Shumë
88
3 Dhoma

Ulpianë

Qira
250€ Banesë

Banese me qira  -Kati i III- Mbrapa Aleancës. Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo. Ngrohje…

Më Shumë
41
2 Dhoma

Banesë me qira-Dardani

Qira
300€ Banesë

Banese me qira -Kati i parë. Te Santea. Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,ballkon. Shifra…

Më Shumë
70
2 Dhoma

Banesë me qira-Kompleksi Qafa

Qira
250€ Banesë

Banese me qira -70m2 -Kati i V. -Rruga UÇK. Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,ballkon.…

Më Shumë
70
2 Dhoma

Leshohet banese me qira

Qira
300€ Banesë

Banese me qira 84m2 -Kati VIII-Me Ashensor. Lagjja e Muhaxherëve-Kulla e Zotnisë. Sallon me…

Më Shumë
84
3 Dhoma