Banesë me qira -Tophane

  • 0-02-05-438c7707c1d50fb891021bf402f2e7e3421f94cc3cdb1b1a534e4fa6e04d2fd1_44265913
  • 0-02-05-b53f46f413a20bee642711c6925e0e57475c946ae61e27c7a3a9bef6b28fcc1d_2dc00d6b
  • 0-02-05-225a5df390ae305fad23c632a8c23520b69e1c281b759053127415152c0f7513_9f14e467
  • 0-02-05-fff8bf46ac631eab96ab77c0224297b72544de35abd9d057f4eca0f6b60edb65_bbc43638
  • 0-02-05-07f607c4f564051fae99966c73f59b15258e470955961ef486ec00898aa2e07d_8fd9c94f
Banesë me qira -Tophane
Tophane, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E5477 88 3 Dhoma

Banese me qira  -Kati i III
Ministria e Shëndetësisë.
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,ballkon.                                Shifra m-1613.
Tel dhe Viber:+383 49 399600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2