Banesë me qira -Lagjja Arbëria

  • 0-02-0a-11d0971dde2d6f0205d690b4ec3decff40f99d81d3ce18d65893278e7519e485_761054bc
  • 0-02-0a-0198140cac38aceeb31334850cfdd5b41a3b9df3fe42dc7e0cfa7bcf0645d21d_d11c0ebc
  • 0-02-0a-1cfb53ac0503066dd75dfe80d77dcb5fbd592e261fcb756650962dc18aace1b3_a53f3f36
  • 0-02-0a-a371cd366f0d718fb96b49bbe9c30e6e5849015b8cc1efdbf5a3c0ded2257a13_1779416a
Banesë me qira -Lagjja Arbëria
Arbëri, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E5489 60 2 Dhoma

Banese me qira -Kati IV-
Lagjja Arbëria-
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,ballkon.
Shifra M-1661.
Tel dhe Viber: +383 49 399600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2