Banesë me qira-Lagjja Mat

  • 0-02-0a-aa2c05b071e1f1718d16a13895032f262f511327c0efe8ce0008799efe03525b_24f32a99
  • 0-02-0a-ba08c254ae8d14237f2ab0d30a01bac051894f2bde15ac4136dc304d71cd0139_ce0cf340
  • 0-02-0a-3002f81925d17501166670e12e7b190e52278d9c36743b8b32e07b7a3b2e426f_c0b304f8
  • 0-02-0a-62f50cbdd63f7f8019f3f26092e360ea4839fbbf03fea10f2b008475a15a2749_b3c67498
Banesë me qira-Lagjja Mat
Mat, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 280€ - Banesë
E5500 90 3 Dhoma

Banesë me qira-Kati i III .
Te Restaurant Loriano.
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,ballkon.
Shifra M-1659.
Tel dhe Viber:  +383 49 399600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat