• 0-02-0a-72ad03e66857ca4915f0afc6f8bde0fe7802d67ea4ef8e575283377240a3df91_353557bf
  • 0-02-0a-ddd3124c4ac4ce795fb638786554b1ab6bc1f3926e53af559e33b057ba8bbe3c_e62e34a2
  • 0-02-0a-5a7675b4bfb75cadef8516d61728d050fdc5505263bb3c6127783dce8cb12727_fa46ecb4
  • 0-02-0a-cb144983de4fbf1c619fb3a68a385e3728c487bb3b43b46922b6fa802ded56e5_a6ba1c03
  • 0-02-0a-ea0aa131f26d4219940e5defea2a6c92130291b812a6f97f87ae085cf205aa09_e5dc2ca
  • 0-02-0a-b838e0be2fd155439eef6418747048de1132b4fd1c2bcf1fd405ba95c26c26ba_fbf26240
Mat
Muharrem Fejza, Mati 1 Municipality of Pristina, 10.000, Kosovo
Qira 230€ - Banesë
E5510 65 2 Dhoma

Banesë me qira-Kati i IV-
Rruga B -te 13 kateshet.
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,ballkon.
Shifra E5510
Tel dhe Viber: +383 49 399600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat