Banesë me qira në Qendër

  • 0-02-05-ec95a3753ea9dc192738f00a6d74f8f520a40b271ecc89fa69fe29f932574b90_c62f0fa5
  • 0-02-05-61815544b5c45748e27126a1b5417ab2977ba982855fe0a36515a70ead116d9f_ad7ef998
  • 0-02-05-fa6dee59e2155ae63afa19a5ef02dbbc9b1e648283e0361eec306aabdb25abb7_da2f69ec
  • 0-02-05-1b82a24b0ef87ad39e9968963c2b7b9c477006935b7cf5548dba273feae5dc28_127a9ad8
  • 0-02-05-9e4cb7d7fba7f64b42b31d53f3e5a865626219676d539808e6707e8aa1d438c8_fb44758a
  • 0-02-05-1f723b38d258443c15880d563043896a90a2a012979df9649649c8bff6385606_40c685f7
Banesë me qira në Qendër
Qender
Qira 280€ - Banesë
E5542 75 3 Dhoma

Banesë me qira-Kati i V.                                                                                    Te Sllovenija Sport.
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,ballkon.                              Shifra M-1658.
Tel dhe Viber:
+383 49 399600
+383 49 399700
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2