Qendër

Ndaj sipas:  

Upianë

Qira
350€ - Banesë

Sallon me kuzhine dhe dy dhoma gjumi kati – IV- pa ashensor Shifra E14209 Tel dhe Whatsapp: 049/399-600.

Më shumë
70 3 Dhoma 1 Parking

Fushe Kosove

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhine , dy dhoma gjumi , dy banjo , Kati – I , Shifra – E14246 Tel / Whatsapp 049-399-600 / 049-399-700

Më shumë
102 3 Dhoma 1 Parking

Arberia

Qira
350€ - Banesë

Sallon dhe Kuzhin , dy dhoma gjumit , Kati II Shifra – E14238 Tel / Whatsapp 049-399-600 . 049-399-700

Më shumë
90 3 Dhoma 1 Parking

Vellusha

Qira
220€ - Banesë

Sallon , kuzhine , dhoma gjumi , kati – perdhese ,ne dispozicion per familje Shifra E14225 Tel – WhatsApp 049-399-600

Më shumë
60 2 Dhoma 1 Parking

Muhaxhereve

Qira
200€ - Banesë

Garsoniere  , kati pare Tel dhe whatsapp +38349399600 Shifra E14218

Më shumë
40 1 Dhoma

Mat

Qira
320€ - Banesë

Sallon me kuzhine dy dhoma gjumi , kati – I-e sapo mobiluar , banese e Rene dispozicion per qifte , apo familjeShifra — E14200Tel/Whatsapp 049-399-600 …

Më shumë
80 3 Dhoma 3 Parking

Ulpianë

Shitje
270€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi , kati -III- pa ashensor +38349399600

Më shumë
50 2 Dhoma 1 Parking

Vellusha

Qira
350€ - Banesë

Sallon me kuzhinë ,një dhomë gjumi  kati -II- pa ashensor +38349399600

Më shumë
65 2 Dhoma 1 Parking

Lakrishte

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjimi kat-III- +38349399600

Më shumë
60 2 Dhoma 1 Parking

Lakrishte

Qira
240€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -I- Ashensor +38349399600

Më shumë
60 2 Dhoma

Aktash

Qira
260€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi, kati -III- Shifra:  Tel dhe Whatsapp +383 49 399 600   

Më shumë
70 2 Dhoma

Qendër

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -III AshensorShifra E12704Tel dhe Whatsapp : 049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
50 2 Dhoma

Tophane

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhine nje dhome gjumi kati -IV- ashensor Shifra E10313 Tel dhe Whatsapp  :049/399-600.049/399-700.

Më shumë
60 2 Dhoma

Qendër

Qira
280€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati – II-Shifra E12183Tel dhe viber :049/399-600.049/399-700.Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2  

Më shumë
63 3 Dhoma

Qendër

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati – V- ashensorShifra E10340Tel dhe viber :049/399-500. 049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
75 3 Dhoma

Qendër

Qira
400€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, katër dhoma gjumi, kati -II- pa ashensor Shifra E13698 Tel dhe Whatsapp   049/399-600/049/399-700

Më shumë
140 5 Dhoma

Qendër

Qira
350€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi, kati -III- Shifra: E13680 Tel dhe Whatsapp +383 49 399 600   +383 49 399 700

Më shumë
75 3 Dhoma

Qendër

250€  

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -III- pa ashensor Shifra E9783 Tel dhe Whatsapp :.049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
60 2 Dhoma

Qendër

Qira
270€ - Banesë

Sallon , ndaras trepezari ,nje dhomë gjumi , kati -IV- AshensorShifra E9402Tel dhe Whatsapp  : 049/399-600/049/399-700    

Më shumë
70 2 Dhoma

Qendër

Qira
200€ - Banesë

Sallon me kuzhinë * pa dhomë gjumi katti -I-Shifra E12552Tel dhe whatsapp : 049/399-500.049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
35 1 Dhoma