Banesë me qira-Lagjja Mat

  • 0-02-05-62e05ebfadc9e1f9ff12856ed6750f8573ac8825726be20afe438b40f1c02cad_f60a646f
  • 0-02-05-9bbf93415efb3ef54c7fba6021a369afbc60415427fedb6918e47582ca298dfb_aa2d3d27
  • 0-02-05-46339e8be56abd0c6bfc73499bc294a640d65223ffe8ca6aadcfecda0fda2578_6dcbb51b
  • 0-02-05-c84dfd879f621d3e5b4e3f271ff441703ece494383c1a42be17a7eba85685584_92eec85d
  • 0-02-05-5bc15fc6b1d3b750f51eb2a4fbbdf9ff13fcd3fa67fbfeb4a166d31c6325d8c3_e9aeb34b
  • 0-02-05-a5a61899323104ad98738c1495d40aa868b36c876b3fc3fe0ecafc08c633792d_795ddd22
Banesë me qira-Lagjja Mat
Mati 1, Matiqan, Municipality of Pristina, 10.000, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E5560 85 3 Dhoma

Banesë me qira-Kati i VII-                                                                                Te Restaurant Loriano.
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,koridor,shpajz,banjo,ballkon.
Shifra M-1651.
Tel dhe Viber ; +383 49 399600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Image may contain: living room, table and indoor