Mati 1

Ndaj sipas:  

Mat 1

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -I- Shifra E9775 Tel dhe Whatsapp : 049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
80 3 Dhoma

Mati 1

Qira
200€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -V- Ashensor Shifra E10524 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
70 2 Dhoma

Mat 1

Qira
280€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -II- Shifra E9541 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
75 3 Dhoma

Mati 1

Qira
280€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma  gjumi , kati –V- Shifra E9192 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
75 3 Dhoma

Ulpianë

Qira
300€ - Banesë

Sallon ndaras kuzhinë dy dhoma  gjumi dy ballkon kati -III- Shifra E9141 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
80 3 Dhoma

Mati 1

Qira
200€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi , kati –V- Shifra E8926 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
50 2 Dhoma

Mati 1 Rr C

Qira
330€ - Banesë

Sallon me kuzhine dy dhoma gjumi. kati i-VI- Shifra E8654 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
80 3 Dhoma

Mat

Qira
200€ - Banesë

Banesë me qira Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor. Shifra -0536-1 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
55 2 Dhoma

Mati 1

Qira
280€ - Banesë

Banesë me qira te Eulexi Sallon ,kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor. Shifra -0342-1 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
85 3 Dhoma

Mat

Qira
230€ - Banesë

Banesë me qira Kati-IV- te Kompleksi Princeshat Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor. Shifra -0298 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
85 3 Dhoma

Lagjja Mat

Qira
250€ - Banesë

Banesë me qira . Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,dy banjo,shpajz dhe dy ballkone. Shifra 0155. Tel dhe viber : +383 49 399 600 +383 49…

Më shumë
70 3 Dhoma

Lagjja Mat

Qira
280€ - Banesë

Banesë me qira, Perballë furres Diellza. Rr Muharrem Fejza Sallon me kuzhine dy dhoma gjumi,dy banjo,ballkon. Shifra 0148. Tel dhe Viber,Whats app: +383 49 399…

Më shumë
75 3 Dhoma

Lagjja Mati 1

Qira
250€ - Banesë

Banesë me qira  kati -V- Kompleksi Pozhegu Brothers. Sallon me kuzhine, 1 dhome gjumi banjo. Shifra D-1387. Tel dhe Viber : +383 49 399 600…

Më shumë
60 2 Dhoma

Lagjja Mat

Qira
300€ - Banesë

Banesë me qira ,kati -IV- . Sallon, me kuzhine, 2 dhoma gjumi. banjo,ballkon. Shifra E-986. Tel dhe viber : +383 49 399 600 +383 49…

Më shumë
90 3 Dhoma

Lagjja Mati 1

Qira
240€ - Banesë

Banesë me qira , kati -IV- Te banesat e bardha. Sallon kuzhine ,1dhoma gjumi, 1banjo, ballkon. parking. Shifra 0189. Tel dhe Viber,Whats app: +383 49…

Më shumë
70 2 Dhoma

Mat

Qira
250€ - Banesë

Banesë me qira. (Rruga B,Ndertesat e Royallit) Sallon, Kuzhine ,1 dhome gjumi , banjo, Ballkon Shifra 0936-1 Tel dhe Viber: +383 49 399 600   …

Më shumë
60 2 Dhoma

Lagjja Mat

Qira
250€ - Banesë

Banesë me qira -Kati VI . Ne Kompleksin Cima. Sallon , kuzhine , nje dhoma gjumi ,banjo , ballkon Shifra 0218 Tel dhe Viber,Whats app:…

Më shumë
55 2 Dhoma

Lagjja Mat

Qira
200€ - Banesë

Banesë me qira -Kati III . Te 13 katshja . Sallon dhe Kuzhine , nje dhome gjumi , banjo , ballkon Shifra 0528-1. Tel dhe…

Më shumë
60 2 Dhoma

Lagjja Mat

Qira
220€ - Banesë

Banesë me qira -Kati III. Te 13 katshja. Sallon me kuzhine , nje dhome gjumi , banjo , ballkon. Shifra 0588-2. Tel dhe Viber: +383…

Më shumë
60 2 Dhoma