Lagjja Mat

  • 0-02-05-371e66c71daad47de627cd22ea7c3e46bd823c6bdbae09f868e1d2781f595e11_c2b83fd5
  • 0-02-05-1571436795ec1e0dd16b25d9aae0a6076d116f6f6709c9d9be04ee5e0e66d83e_3b8772d8
  • 0-02-05-91fbad7ba9dfacbdb3bfe8d7948c8577395a733dd3a0db36f311829dbc6caf1b_e98d521
  • 0-02-05-f131e4edbb85723dcc0bb0273e3454fd3721d6118f6996569d309078081a528c_b78c846e
  • 0-02-05-56e2d2fbb0ced4592637e89a63f57cb746c36df4ce85bebdebe8c3a4776e1311_b7a898f2
Lagjja Mat
Mat, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E6352 55 2 Dhoma

Banesë me qira -Kati VI .
Ne Kompleksin Cima.
Sallon , kuzhine , nje dhoma gjumi ,banjo , ballkon
Shifra 0218
Tel dhe Viber,Whats app:
+383 49 399 600
+383 49 399 700
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat