• uilgk
  • gjkj
  • ugli
  • luki
  • goyuk
  • tyuty
  • hi
Tophane
Tophane, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E6360 65 2 Dhoma

Banesë me qira,kati -II-
Te komleksi Qafa.
Sallon, ndaras kuzhinë ,1 dhomë gjumi banjo ballkon.
Shifra 0941-1.
Tel dhe Viber
+383 49 399 600
+383 49 399 700 .
E bëjë “Share” vetëm për miqtë e mi.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2