Tophane

Ndaj sipas:  

Tophane

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, një dhome gjumi kati -II-Shifra E11150Tel dhe Whatasapp :049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
60 2 Dhoma 1 Parking

Tophane

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -VI- Ashensor Shifra E13416 Tel dhe whatsapp : 049/399-500/049/399-600/049/399-700

Më shumë
60 2 Dhoma

Tophane

Qira
380€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, tre dhoma gjumi kati – VI- ashensorShifra E12751Tel dhe Whatsapp :  049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
105 4 Dhoma

Tophane

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor. kati -I-Shifra E7981Tel dhe Whatsapp : 049/399-600/049/399-700

Më shumë
50 3 Dhoma

Qendër

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi , kati -VI- AshensorShifra E13345Tel dhe Whatsapp  :049/399-600/049/399-700

Më shumë
80 3 Dhoma

Tophane

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhine dy dhoma gjumi , kati -IV- pa ashensor Shifra E10062 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti…

Më shumë
75 3 Dhoma

Tophane

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhome gjumi , kati -II- Shifra E9989 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
65 2 Dhoma

Tophane

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati – V- ashensor Shifra E12939 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
80 3 Dhoma

Tophane

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -VII Ashensor Shifra E12646 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
65 2 Dhoma

Tophane

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -IX Ashensor Shifra E12539 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
60 2 Dhoma

Tophane

Qira
270€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -VII Ashensor Shifra E12423 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
60 2 Dhoma

Tophane

Qira
400€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati – VII- ashensor Shifra E12379 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
85 3 Dhoma

Tophane

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati – VII- ashensor Shifra E12101 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
75 3 Dhoma

Tophane

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma  gjumi kati -II Ashensor Shifra E11992 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
60 2 Dhoma

Tophane

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati –IV- ashensor Shifra E11678 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
80 3 Dhoma

Tophane

Qira
400€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati -IV- ashensor Shifra E11409 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
85 3 Dhoma 1 Parking

Tophane

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati III- Ashensor Shifra E11200 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
60 2 Dhoma

Tophane

Qira
400€ - Banesë

2 Sallone, kuzhinë, dy dhoma gjumi kati – VI- ashensor Shifra E11190 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
90 4 Dhoma

Tophane

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhin5 dy dhoma gjumi kati -V- Ashensor Shifra E11101 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
80 3 Dhoma