• 692d7272c10226affd1210ca8a39576de78274cd569355f5de00aa097e349222_full
  • 1fecaed33edfc43b70beb1156795c51d052aabace88e973ae8ada4664ed243b7_full.0
  • f9498202326b0d47115549d0372fb7514755368f16fbc57afe28d11d0b698c28_full
  • d84bf6b0e943a8745334d821abf4be494513728f9e1f7b8e90092e98839b99e4_full
  • 460090fad095e72a0d6c5e75b37b7c1d7f4dad3ab726c35d1d8ae3bf32656eca_full
  • 90a3d2d5ceecf18de4cce71eb7672d8fb35ddad21c8527614e5dbdcf188a816b_full
  • 8ebf0f2f27dd1b5f12afabd6e26ec234c720fd3ce3914d14f8a9bbb28bf236ad_full
Mat
Mati 1, Matiqan, Municipality of Pristina, 10.000, Kosovo
Qira 230€ - Banesë
E7614 85 3 Dhoma

Banesë me qira Kati-IV- te Kompleksi Princeshat
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0298
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2