• 0-02-04-11b0b0de2c2a76b30d383975869aadce348b62d74f3d382dbd7eb3a48a771f43_5f7607dd
  • 0-02-04-ebcb6cdcee2d3d8008c346524f94294d78704162db08d4ab735434994ddc2039_496ad9a7
  • 0-02-04-0d2df041b17849406a43326537b214defc3f479d13e08646eaffff9aa6aba54e_4ca9b1c8
  • 0-02-04-136375f808ae26ff87418dc8f2d266df90580313d298bb9e7c27d82418c6ab51_6ddd8a87
  • 0-02-04-35b9fa68f5a7a0ff0019eeee3b71bc175e3dfa291946d3634c7ab04393a3a97c_a4c1753a
Bregu Diellit
Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7620 65 2 Dhoma

Banesë me qira Kati-V- Mbi AnaDerm
Sallon , kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0302
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2