Shpajz

Ndaj sipas:  

Mat

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dhomë gjumi, shpajz,banjo, ballkon, Kati -V- Ashensor Tel dhe Whatsapp:  049 399 600

Më shumë
65 2 Dhoma

vellushe

Qira
280€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dhomë gjumi, banjo, shpajz, ballkon, Kati -V- Tel dhe Whatsapp:  049/399- 700 E14518

Më shumë
60 1 Dhoma

Tophane

Qira
500€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, 2 Dhoma gjumi, Banjo, WC, Ballkon Shifra E14343 Tel dhe Whatsapp  049/399-700.

Më shumë
80 2 Dhoma

Ulpiane

Qira
250€ - Banesë

1 dhomë gjumi, një kuzhinë, shpajz dhe banjo kati -I- E14379 Tel dhe Whatsapp: 049/399-700

Më shumë
38 1 Dhoma

Arberia

Qira
500€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi,  kati -II Shifra :E14325 Tel dhe Whatsapp +38349399700

Më shumë
88.71 3 Dhoma

Upianë

Qira
350€ - Banesë

Sallon me kuzhine dhe dy dhoma gjumi kati – IV- pa ashensor Shifra E14209 Tel dhe Whatsapp: 049/399-600.

Më shumë
70 3 Dhoma 1 Parking

Mat

Qira
320€ - Banesë

Sallon me kuzhine dy dhoma gjumi , kati – I-e sapo mobiluar , banese e Rene dispozicion per qifte , apo familjeShifra — E14200Tel/Whatsapp 049-399-600 …

Më shumë
80 3 Dhoma 3 Parking

Ulpianë

Shitje
270€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi , kati -III- pa ashensor +38349399600

Më shumë
50 2 Dhoma 1 Parking

Mat

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi , kati -VIII- AshensorShifra E10185Tel dhe Whatsapp :049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
80 3 Dhoma

Aktash

Qira, Shitje
300€ - Banesë

Kuzhinë me trepezari ndaras Sallon , dy  dhoma  gjumi kati -II- Ashensor Shifra E9746 Tel dhe Whatsapp: 049 399 600 / 049 399 700

Më shumë
79 4 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
230€ - Banesë

Sallon me kuzhinë ,dy dhoma gjumi ,ballkon – Kati -I- Shifra E13721 Tel dhe Whatsapp 049-399 600 – 049 399 700

Më shumë
70 3 Dhoma

Pejton- Komleksi Santea

Qira
270€ - Banesë

Sallon ,kuzhinë, një dhomë gjumi kati -VII- Shifra E9889 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700

Më shumë
65 2 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
250€ - Banesë

Sallon , ndaras kuzhinë dhe një dhomë gjumi , kati -I-Shifra: E13223Tel dhe Whatsapp: 049 399 600  049 399 700

Më shumë
65 2 Dhoma 1 Parking

Qendër

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi , kati -VI- AshensorShifra E13345Tel dhe Whatsapp  :049/399-600/049/399-700

Më shumë
80 3 Dhoma

Arbëria

Qira
250€ - Shtëpi

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -II- Tel dhe Whatasapp 049399600 Shifra E13939

Më shumë
80 3 Dhoma 1 Parking

Mat

Qira
350€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi,  ballkon , garazh, podrum kati-II- Shifra E9338 Tel dhe Whatsapp : 049/399-600/049/399-700

Më shumë
90 3 Dhoma 1 Parking

Qendër

Qira
400€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, katër dhoma gjumi, kati -II- pa ashensor Shifra E13698 Tel dhe Whatsapp   049/399-600/049/399-700

Më shumë
140 5 Dhoma

Ulpiana

Qira
280€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -II-Shifra E13657Tel dhe Whatsapp :.049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
70 3 Dhoma 1 Parking

Bregu i Diellit

Qira
330€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,koridor, dy banjo,ballkon,depo, kati -IV-Shifra E5660Tel dhe Whatsapp: 049 399 600 / 049 399 700

Më shumë
90 3 Dhoma

Qendër

Qira
270€ - Banesë

Sallon , ndaras trepezari ,nje dhomë gjumi , kati -IV- AshensorShifra E9402Tel dhe Whatsapp  : 049/399-600/049/399-700    

Më shumë
70 2 Dhoma