Bregu i Diellit

Ndaj sipas:  

Bregu Diellit

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhome gjumi kati  -V-Shifra E10980Tel dhe viber :049/399-500. 049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
60 2 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
230€ - Banesë

Sallon me kuzhinë ,dy dhoma gjumi ,ballkon – Kati -I- Shifra E13721 Tel dhe Whatsapp 049-399 600 – 049 399 700

Më shumë
70 3 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
220€ - Banesë

Kuzhinë me trepezari,sallon një dhomë gjumi kati -IV- Ashensor Shifra E13450 Tel dhe whatsapp : 049/399-600/049/399-700

Më shumë
50 1 Parking

Bregu Diellit

Qira
250€ - Banesë

Sallon , ndaras kuzhinë dhe një dhomë gjumi , kati -I-Shifra: E13223Tel dhe Whatsapp: 049 399 600  049 399 700

Më shumë
65 2 Dhoma 1 Parking

Bregu Diellit

Qira
200€ - Banesë

Sallon ndaras  dhe kuzhinë i kati -I Shifra E11576 Tel dhe Whatsapp : 049/399-600.

Më shumë
50 1 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
220€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -III- ” njëra dhomë e gjumit ka qasjen prej dhomës tjetër të gjumit” Shifra E9580 Tel dhe Whatsapp…

Më shumë
70 3 Dhoma 1 Parking

Bregu i Diellit

Qira
330€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,koridor, dy banjo,ballkon,depo, kati -IV-Shifra E5660Tel dhe Whatsapp: 049 399 600 / 049 399 700

Më shumë
90 3 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -II Ashensor Shifra E12691 Tel dhe Whatasapp : 049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
60 2 Dhoma

Dardani

Qira
250€ - Banesë

Sallon me Kuzhinë ,një dhomë gjumi,koridor,banjo.kati -IV-Shifra: E6122Tel dhe Viber:+383 49 399 700+383 49 399 600Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Më shumë
36 2 Dhoma

Bregu diellit

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë nje dhomë gjumi kati -X- Ashensor Shifra E13092 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
55 2 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati –III- ashensor Shifra E12833 Tel dhe Whatsapp : 049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
80 3 Dhoma

Bregu Diellit

Shitje
1,150€ - Banesë

Shitet Banesa 107m2 (lloj penthouse) në Bregun e Dillit, Prishtinë Banesa ka 1 kuzhinë, 1 Sallon , 3 dhomë gjumi , 1 ballkon , 2…

Më shumë
117 4 Dhoma 1 Parking

Bregu Diellit

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, një dhomë gjumi , kati -III- pa ashensor. Shifra E10034 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
50 2 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi ,kati -III- Shifra E9264 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
55 2 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
350€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, tre dhoma gjumi , kati -IV- pa ashensor Shifra E9899 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
90 4 Dhoma

Aktash

Qira
300€ - Banesë

Kuzhinë dhe tre dhoma gjumi  kati -III- Tel dhe  watsapp :049/399-600.

Më shumë
80 3 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhine dy dhoma gjimi kati -II- Shifra E9826 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
75 3 Dhoma

Aktash

Qira
280€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi , kati -I- Shifra E9570 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
80 3 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
220€ - Banesë

Sallon ndaras kuzhinë kati -IV- Shifra E9595 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
45 1 Dhoma