• 0-02-05-f4e2b65aabe241217339b16cebe68c2891b0879e06bd90a73e8cfa7509ccc17f_539e0848
  • 0-02-05-8e49d9e22baa216544eb525d0ac4618bef5612d4e3cb2dc22dbe9360e9b40e99_163b08fa
  • 0-02-05-679f0edc72fa01907ec9cb9327bb3ed8c7222f26b1340e77551a355c7477265b_2278133
  • 0-02-05-2031e0aa5a89a0d4774ac94f47d41b93e380174c6e09e8dbf4816ed99170f136_9cdffabc
Dardani
Banesat e Gjelbërta
Qira 250€ - Banesë
E6122 36 2 Dhoma

Sallon me Kuzhinë ,një dhomë gjumi,koridor,banjo.kati -IV-
Shifra: E6122
Tel dhe Viber:
+383 49 399 700
+383 49 399 600
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat