• 0-02-05-f3568272d6e0f040ac580522f24dd5c161c8587cd0c2d8dd0df47f8bbcb4fd12_9626f366
  • 0-02-05-c94cda37f00c17911727a3b064cbd96ccfd499455c1ed674fd6118e8a847b70f_cc902b93
  • 0-02-05-e79e4059163d9dcf122cb99f4ff5dd813ef9a2d7344fc2e1fe3ff61ea0583510_6bc2e21f
  • 0-02-05-c23372e7f3b7ca117d7927bae20dab575d79fd161c10a06b8b91815dc6bae37e_2ee436c8
  • 0-02-05-3004fe580390dd7141e5abc1629ba63b1a537d334f13f99d638fdd38f4044e6d_3097f88a
  • 0-02-05-f5632dbfb6a8cd41add2078ece1e5d263b4e783b03016f6212fbb2843cad989c_ce44d7a1
  • 0-02-05-e68a8de111e78d37d494aba23d15aa5cb21b50ea814315aa61b4d5a689f74c83_343e5117
  • 0-02-05-c6528c24a255d9e7eef54f3fd75bf0f380ba5a674c9fa4fd3159aa384c64bdd2_adbeac46
  • 0-02-05-6bb6b802d21005fa3bf4df881109f7dbb11e03a121e64dee1c5f2d4010749798_ef152514
  • 0-02-05-86b65cb9183baadd5569336773911ccd63aeba93ce18baf51359a673fb44dab7_e2df4171
  • 0-02-05-47c0960381127836c82dbb63d8b621ae3d7f1cad9815f6c33e2f572298e94d77_31650e08
Bregu Diellit
Rr Ibrahim Pacolli
Shitje 1,150€ - Banesë
E13314 117 4 Dhoma 1 Parking

Shitet Banesa 107m2 (lloj penthouse) në Bregun e Dillit, Prishtinë

Banesa ka 1 kuzhinë, 1 Sallon , 3 dhomë gjumi , 1 ballkon , 2 banjo.

Banesa ka sistemin e ngrohjes me rrym, ka vend parking , afer parkut qytetit , banesa posedon 2 ashensor, kamera te siguris 24or, mbikqyrje të baneses 24or,qasje ne 2 rrug në rr Ibrahim Pacolli (Xhambast) dhe Isa Kastrati (Muhaxher), si dhe 2 pamje të mrekullueshme Prishtinës,

Banesa ndodhet afër Varrit të Ibrahim Rugoves për më tepër kontakto ne nr 044/488/900