Mikrovalë

Ndaj sipas:  

Mat

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dhomë gjumi, banjo, shpajz, ballkon, Kati -V- Tel dhe Whatsapp:  049/399- 600

Më shumë
65 2 Dhoma

vellushe

Qira
280€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dhomë gjumi, banjo, shpajz, ballkon, Kati -V- Tel dhe Whatsapp:  049/399- 700 E14518

Më shumë
60 1 Dhoma

Rruga C

Qira
300€ - Banesë

Sallon, Kuzhine , dy dhoma gjumi, banjo, wc, shpajz, ballkon. Kati – VIII-Tel dhe Whatsapp:  049/399- 700 E14496

Më shumë
88.71 2 Dhoma

Lagjja e Spitalit

Qira
500€ - Shtëpi

Kat shtepie. Sallon , Kuzhine, tri dhoma gjumi, dy WC, Banjo, tre ballkona, Kati -II- Tel dhe Whatsapp:  049/399-700 E14460

Më shumë
140 3 Dhoma

Tophane

Qira
500€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, 2 Dhoma gjumi, Banjo, WC, Ballkon Shifra E14343 Tel dhe Whatsapp  049/399-700.

Më shumë
80 2 Dhoma

Arberia

Qira
500€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi,  kati -II Shifra :E14325 Tel dhe Whatsapp +38349399700

Më shumë
88.71 3 Dhoma

Mat

Qira
310€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi,  kati -I-E pa banuar me parê Shifra :E14311 Tel dhe Whatsapp +38349399700

Më shumë
80 3 Dhoma 1 Parking

Lagjja Mat

Qira
350€ - Banesë

Sallon me Kuzhine , tre dhome gjumi Shifra – E14292 Tel / Whatsapp 049-399-600 / 049-399-700

Më shumë
82 4 Dhoma 1 Parking

Dragodan

Qira
280€ - Banesë

Sallon me Kuzhine , nje dhome gjumiShifra – E14281Tel / Whatsapp 049-399-600 / 049-399-700

Më shumë
60 2 Dhoma 1 Parking

Fushe Kosove

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhine , dy dhoma gjumi , dy banjo , Kati – I , Shifra – E14246 Tel / Whatsapp 049-399-600 / 049-399-700

Më shumë
102 3 Dhoma 1 Parking

Mat

Qira
320€ - Banesë

Sallon me kuzhine dy dhoma gjumi , kati – I-e sapo mobiluar , banese e Rene dispozicion per qifte , apo familjeShifra — E14200Tel/Whatsapp 049-399-600 …

Më shumë
80 3 Dhoma 3 Parking

Vellusha

Qira
350€ - Banesë

Sallon me kuzhinë ,një dhomë gjumi  kati -II- pa ashensor +38349399600

Më shumë
65 2 Dhoma 1 Parking

Mat

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi , kati -VIII- AshensorShifra E10185Tel dhe Whatsapp :049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
80 3 Dhoma

Lakrishte

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë  një dhomë gjumi, ballkon , kati -VIII- Shifra: E13322 Tel dhe Whatsapp +383 49 399 600   +383 49 399 700

Më shumë
65 2 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
250€ - Banesë

Sallon , ndaras kuzhinë dhe një dhomë gjumi , kati -I-Shifra: E13223Tel dhe Whatsapp: 049 399 600  049 399 700

Më shumë
65 2 Dhoma 1 Parking

Qendër

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi , kati -VI- AshensorShifra E13345Tel dhe Whatsapp  :049/399-600/049/399-700

Më shumë
80 3 Dhoma

Lakrishtë

Qira
330€ - Banesë

Sallon ndaras kuzhina, dy dhoma gjumi kati -I- Shifra E13869 Tel dhe Whatsapp :049/399-600 049/399-700

Më shumë
3 Dhoma

Dardani

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi  kati -IV- AshensorShifra E13813Tel dhe Whatsapp +383 49 399 600   +383 49 399 700

Më shumë
60 3 Dhoma

Qendër

Qira
400€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, katër dhoma gjumi, kati -II- pa ashensor Shifra E13698 Tel dhe Whatsapp   049/399-600/049/399-700

Më shumë
140 5 Dhoma

Qendër

Qira
200€ - Banesë

Sallon me kuzhinë * pa dhomë gjumi katti -I-Shifra E12552Tel dhe whatsapp : 049/399-500.049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
35 1 Dhoma