Enëlarëse

Ndaj sipas:  

Parku i Qytetit

Qira
350€ - Banesë

2 Dhoma, 2 Ballkona, Kuzhine, Banjo. Kati -I Tel dhe Whatsapp: 049/399-700 E14417

Më shumë
80 2 Dhoma

Ulpiane

Qira
250€ - Banesë

1 dhomë gjumi, një kuzhinë, shpajz dhe banjo kati -I- E14379 Tel dhe Whatsapp: 049/399-700

Më shumë
38 1 Dhoma

Arberia

Qira
500€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi,  kati -II Shifra :E14325 Tel dhe Whatsapp +38349399700

Më shumë
88.71 3 Dhoma

Lagjja Mat

Qira
350€ - Banesë

Sallon me Kuzhine , tre dhome gjumi Shifra – E14292 Tel / Whatsapp 049-399-600 / 049-399-700

Më shumë
82 4 Dhoma 1 Parking

Dardani

Qira
270€ - Banesë

Sallon dhe kuzhine , dhoma gjumiShifra – E14267Tel/Whatsapp  049-399-700 – 049-399-600

Më shumë
70 2 Dhoma 1 Parking

Fushe Kosove

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhine , dy dhoma gjumi , dy banjo , Kati – I , Shifra – E14246 Tel / Whatsapp 049-399-600 / 049-399-700

Më shumë
102 3 Dhoma 1 Parking

Mat

Qira
320€ - Banesë

Sallon me kuzhine dy dhoma gjumi , kati – I-e sapo mobiluar , banese e Rene dispozicion per qifte , apo familjeShifra — E14200Tel/Whatsapp 049-399-600 …

Më shumë
80 3 Dhoma 3 Parking

Lagjja Spitalit

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhine dy dhoma gjumi kati -IV- Ashensor Shifra E10089 Tel dhe Whatsapp : 049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
75 3 Dhoma

Lakrishte

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë  një dhomë gjumi, ballkon , kati -VIII- Shifra: E13322 Tel dhe Whatsapp +383 49 399 600   +383 49 399 700

Më shumë
65 2 Dhoma

Qendër

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi , kati -VI- AshensorShifra E13345Tel dhe Whatsapp  :049/399-600/049/399-700

Më shumë
80 3 Dhoma

Emshir

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi.dy banjo,kati -I-Shifra -E8170Tel dhe Whatsapp :049/399-600/049/399-700

Më shumë
75 3 Dhoma 1 Parking

Lakrishtë

Qira
330€ - Banesë

Sallon ndaras kuzhina, dy dhoma gjumi kati -I- Shifra E13869 Tel dhe Whatsapp :049/399-600 049/399-700

Më shumë
3 Dhoma

Mat

Qira
280€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi kati -V- Ashensor Shifra E13855 Tel dhe Whatsapp: 049 399 600 / 049 399 700

Më shumë
2 Dhoma

Qendër

Qira
400€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, katër dhoma gjumi, kati -II- pa ashensor Shifra E13698 Tel dhe Whatsapp   049/399-600/049/399-700

Më shumë
140 5 Dhoma

Qendër

Qira
350€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi, kati -III- Shifra: E13680 Tel dhe Whatsapp +383 49 399 600   +383 49 399 700

Më shumë
75 3 Dhoma

Bregu i Diellit

Qira
330€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,koridor, dy banjo,ballkon,depo, kati -IV-Shifra E5660Tel dhe Whatsapp: 049 399 600 / 049 399 700

Më shumë
90 3 Dhoma

Vëllusha

Qira
250€ - Banesë

Sallon, ndaras kuzhinë, një dhomë gjumi , kati -II- pa ashensor Shifra : E13748 Tel dhe whatsapp 049 399 600- 049 399 700

Më shumë
65 2 Dhoma 1 Parking

Kalabria

Qira
270€ - Banesë

Sallon me kuzhine ,një dhome gjumi kati -V- Ashensor Shifra E13404 Tel dhe whatsapp : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Përfshihen shërbimet e mirëmbajtjes së hyrjes, liftit, kabllorit Ipko…

Më shumë
60 2 Dhoma 1 Parking

Qendër

Qira
450€ - Banesë

Sallon,kuzhina ndaras,një dhomë gjumi kati – IV-Shifra E13625Tel dhe Whatsapp :  049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
60 2 Dhoma 1 Parking

Qendër

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi kati -III- ashensorShifra: E13577Tel dhe Whatsapp+383 49 399 600   +383 49 399 700

Më shumë
70 2 Dhoma 1 Parking