• w
  • w1
  • w2
  • w3
  • w6
  • w5
Kalabria
te banesat e Fitores
Qira 270€ - Banesë
E13404 60 2 Dhoma 1 Parking

Sallon me kuzhine ,një dhome gjumi kati -V- Ashensor
Shifra E13404
Tel dhe whatsapp :
049/399-500/049/399-600/049/399-700

Përfshihen shërbimet e mirëmbajtjes së hyrjes, liftit, kabllorit Ipko Full Paket HD dhe Internetit. Rryma dhe Uji nuk janë të përfshira dhe paguhen nga qiramarrësi.
pagesa e qirasë kërkohet për 3 muaj ne cdo 3 muaj