• 0-02-04-ab4693f71815cb222bbe34ff705b3fde79062653a883feff6e8620a09ec0e48f_448e7b41
  • 0-02-04-766b795cbf8741f15a916a9d15962ae6b8e9e28df0a1a9653d83a2a1ae1bf377_a5b1c9b5
  • 0-02-04-98126d9a860c9bbc2f6063b12d8ddc7921660da90f9bf95aced00129081e8281_cfebe9df
  • 0-02-04-a2f28d160aafc3f7134ea3ea01515cee033cb59d85609ab5599be4e061b06ce6_d3d16050
  • 0-02-04-c73f7cea3c40bc3f01d08e10f6a3d5f18756768a39d4ff9a55dc96f8adb54c70_c6492d21
  • 0-02-04-e38a78becb7226252b0629e66a18e4ba5d6fc4d516b9a8784beb32bcff176b56_37a5cd3e
  • 0-02-04-e48aaaadd32cd3fbd11404561ceae1aab26c36cd059223e939c992a72fdc91a6_503968c9
Ulpiane
Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 220€ - Banesë
E7497 50 2 Dhoma

Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.kati -II-
Shifra -E7497
Tel dhe Whatsapp :
049/399-500/049/399-600/049/399-700