Ulpianë

Ndaj sipas:  

Ulpianë

Qira
220€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, një dhomë gjumi kati – II- Shifra E13609Tel dhe Whatsapp :  049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
2 Dhoma

Ulpianë

Qira
270€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi  kati -përdhese-Shifra E13826Tel dhe Whatsapp +383 49 399 600   +383 49 399 700

Më shumë
3 Dhoma

Ulpiana

Qira
280€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -II-Shifra E13657Tel dhe Whatsapp :.049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
70 3 Dhoma 1 Parking

Ulpiane

Qira
220€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.kati -II-Shifra -E7497Tel dhe Whatsapp :049/399-500/049/399-600/049/399-700

Më shumë
50 2 Dhoma

Ulpianë

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -II ashensorShifra E10300Tel dhe Whatsapp : 049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
80 3 Dhoma

Ulpianë

Qira
230€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor. Shifra E7447 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700

Më shumë
60 2 Dhoma

Ulpianë

Qira, Shitje
300€ - Banesë

Kuzhinë ndaras sallon dy dhoma gjumi kati -II- Shifra E13153 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
70 3 Dhoma 1 Parking

Ulpianë

Qira
300€ - Banesë

Sallon  me kuzhinë një dhomë gjumi , kati -I- Shifra E13258 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
75 2 Dhoma

Ulpianë

Qira
230€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo, kati -II- Ngrohje me Termo Çmimi 230euro .Shifra E 5826 Tel dhe Viber,Whats app: +383 49 399 700 +383 49…

Më shumë
40 2 Dhoma 1 Parking

Ulpianë

Qira
300€ - Banesë

Kuzhine, sallon, dy dhoma gjumi , kati -IV- pa AshensorShifra E10576Tel dhe viber :049/399-500.049/399-600.049/399-700.Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
70 3 Dhoma

Ulpiana

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi , kati -V- Shifra E9868 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
80 3 Dhoma

Ulpiana

Qira
350€ - Banesë

Sallon , kuzhinë ndaras , dy dhoma gjumi , shpaiz kati -III- Shifra E9806 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund…

Më shumë
85 3 Dhoma

Ulpianë

Qira
250€ - Banesë

Sallon kuzhine ndaras nje dhome gjumi dy ballkon kati -III- Shifra E9121 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
60 2 Dhoma

Ulpiana

Shitje
110,000€ - Banesë

Sallon , ndaras Kuzhinë , dy dhoma gjumi dy banjo , koridor ,shpajz Bodrum kati -IV-

Më shumë
73 3 Dhoma

Ulpiana

Qira
350€ - Banesë

Tre dhoma koridor Banjo , kati -I- Shifra E9878 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
80 3 Dhoma

Ulpiana

Qira
230€ - Banesë

Sallon me kuzhine nje dhomë gjumi , kati -III- Shifra E9828 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
41 2 Dhoma

Ulpianë

Qira
450€ - Banesë

Banesë me qira , kati -III- Te  Market Maxi Sallon kuzhine ,trepezari 3 dhoma gjumi, banjo, 2 ballkon,shpajz, Ngrohja termokos. Shifra E5650 Tel dhe Viber,Whats…

Më shumë
120 4 Dhoma

Ulpianë

Qira
240€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi , kati -III- Shifra E8982 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
50 2 Dhoma

Aktash

Qira
270€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -III Ashensor Shifra E12805 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
50 2 Dhoma

Ulpianë

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -II Shifra E12784 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
60 2 Dhoma