• 0-02-05-7a7ce714d34698173f01a39e5c50f81ed58ee6956bfda2b5c7ef1c89d7a17242_6b6b06da
  • 0-02-05-ccf43dd69f373b672d85311b20cf94118fe0df4d670a876076f1db1b546efca9_214a8388
  • 0-02-05-76e1d80bb6f23be8449fca226712a31566d44144805e2848ab4839cfaba167f0_d77adc55
  • 0-02-05-89ed8f06a8e0bd313e3b1922b1a3c27172f0c9724aeca59737b627c56ba0566d_e30df262
  • 0-02-05-6724eb8a57bd6d765cbeb89fd66ab73150a3229ed392225eebee10283578404a_ee69e35b
  • 0-02-05-d8213474706b8d792c9558f0da5f29f24ef548b799792d0b0401bdb660aa9b5c_8674961e
  • 0-02-05-e26dbb1a5cc0a648cfb0af44745d2a3ea92b0a1bff1ab89be05a97ab33a7dd8d_fa4ba164
  • 0-02-05-4fda00044a2d7525bc827fb5d56a541db4c94c08fd10a62fc675f7082e1d424f_e463576f
Ulpiana
Rr Dëshmorët e Kombit perballë Postës madhe
Qira 350€ - Banesë
E9878 80 3 Dhoma

Tre dhoma koridor Banjo , kati -I-
Shifra E9878
Tel dhe viber :
049/399-500.
049/399-600.
049/399-700.
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2