E pa mobiluar

Ndaj sipas:  

Aktash

Qira, Shitje
300€ - Banesë

Kuzhinë me trepezari ndaras Sallon , dy  dhoma  gjumi kati -II- Ashensor Shifra E9746 Tel dhe Whatsapp: 049 399 600 / 049 399 700

Më shumë
79 4 Dhoma

Qendër

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -IV- Ashensor Shifra E10785 Tel dhe Whatsapp : 049/399-600.

Më shumë
75 3 Dhoma

Arbëria

Qira
220€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi , kati -VI- ashensor Shifra E13290 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
50 2 Dhoma

Muhaxherët

Qira
270€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi dy banjo kati -I- Banesa mund të mobilohet sipas  marrveshjes Shifra E13354 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700

Më shumë
80 3 Dhoma

Mat

Qira
230€ - Banesë

Sallon me kuzhine ,dy dhoma gjumi , kati -VI- Ashensor Shifra E10114 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
75 3 Dhoma

Qendër

Shitje
- Lokal

– NJOFTIM – IPEN LOKALET ME QERA OSE SHITEN në qendër të Prishtinës. Lokalet gjenden në vendin më të frekuentuar të qytetit, afër Komunës së…

Më shumë
150

Qendër

Qendër
Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi  kati   -I-      80m2 posedon vetem kuzhinën Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi  kati – III-    90m2…

Më shumë
80 3 Dhoma

Ulpiana

Qira
350€ - Banesë

Tre dhoma koridor Banjo , kati -I- Shifra E9878 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
80 3 Dhoma

Lakrishte

Qira
300€ - Banesë

Sallon, tre dhoma gjumi, kati -IV-AshensorShifra: E13492Tel dhe Whatsapp+383 49 399 600   +383 49 399 700

Më shumë
105 4 Dhoma

Mat

Qira
250€ - Banesë

Sallon ,dy dhoma gjumi kati -II- Ashensor Shifra E9761 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
80 3 Dhoma

Mat

Qira
400€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, tre  dhoma gjumi kati – III- ashensor Shifra E12386 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
150 4 Dhoma 1 Parking

Qendër

Qira
230€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi , kati -II- ashensorShifra E10405Tel dhe viber :049/399-500.049/399-600.049/399-700.Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
55 2 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
220€ - Banesë

SAllon me kuzhine nje dhome gjumi kati -V- ashensorShifra E10396Tel dhe viber :049/399-500.049/399-600.049/399-700.Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
60 2 Dhoma

Mat

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi ballkon kati -III- Shifra E9158 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
80 3 Dhoma 1 Parking

Kalabria

Qira
200€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi , kati –V- Shifra E8964 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
60 2 Dhoma

Dardani

Qira
350€ - Banesë

Banesë me qira Kati-V- lëshohet edhe per lokal Sallon, kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor. Shifra -0531-1 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
80 3 Dhoma

Emshir

Qira
230€ - Banesë

Banesë me qira Kati-VIII- Kuzhinë,sallon,një dhomë gjumi,banjo,koridor Shifra -0288 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
60 2 Dhoma

Bregu i Diellit

Qira
150€ - Banesë

Banesë me qira. Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi, ballkon ,banjo. Shifra 0158. Tel dhe viber : +383 49 399 600 +383 49 399 700. Banesat…

Më shumë
80 2 Dhoma