• 0-02-05-016811ea43efb0ac2a7cdfe1ba32864de5e0ef97e1d0f9eee726ba1bd2ac2023_532dcba4
  • 0-02-05-c45805204c9f39df7ed114d5fed4d57a185135a6e3aa28b070b573a895a15d1f_5a5e9e5f
  • 0-02-05-a40c0ec0a5e017641ed631f9280285c892976b4c8250c292b3a8c9ae43d67803_9555cbb7
  • 0-02-05-9c31410a9a1d7a109f8d40d767e97e92ce44f635b6c5e75de83c5cbb380459fe_37235e5d
  • 0-02-05-60024b383450322dfdc82934ba81508fe7d0af2b8657afe46763033cb5be3d62_4dcf61a2
  • 0-02-05-997fd2b8483c462e02849107572d18f1efc1490894511abd92f5140faa6d6913_3f794fdb
  • 0-02-05-a79761dee4ca14b9584d89ba1f64a70ed36a17f0d58b7d86d2c174a03e7bb8f4_b6f1bb81
  • 0-02-05-03c836c5da868c1029f8b2bda0f83486a7d90e1d9cacc8378e0555edd0ab0f59_c8764854
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 350€ - Banesë
E8397 80 3 Dhoma

Banesë me qira Kati-V- lëshohet edhe per lokal
Sallon, kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0531-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2