Bregu i Diellit

  • 59f91a12933ada51a6a92e95acfefe09d91b1046ab099ac6907451ea5e09efaa
  • 523a9b73218fc36a645e57292e07a3f1937952c2c3da68f86dba9f77ed511af1
  • d657584391c2769cb2294c1dab583c4da10b38e0030fb5c472e4805a487eb5f1
  • 81d26e9ce03f3996c5b5733ef1c201dc4245550479e7dd5bda4690069d5ff6b6
Bregu i Diellit
Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 150€ - Banesë
E6709 80 2 Dhoma

Banesë me qira.
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi, ballkon ,banjo.
Shifra 0158.
Tel dhe viber :
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat