• 71ff027a8dc52c2d273fc4dd920129ea3ea05396fcba1e31be06a36e3d3f702a
  • e6779c5366c7ef4596b8c580aee9f64c22e94325142de0dce9c49bd2fbdcc1a6
  • 9c763370e648f5d01cdc00d02b278cd96131a57fc9f3d0625c91abef5997ae83
  • b493734427d6e5db03900c4dcef6667a04cecfbfbe57818fa7328dabe2ef8376
  • 29e0758a20f1e9d4f86c18229e0359382c617c6bac063d27fcf1aa891590d2e3
Emshir
Kalabria, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 200€ - Shtëpi
E6779 70 3 Dhoma

Kat i shtëpisë me qira
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi ,banjo,ballkon.
Shifra 0147.
Tel dhe Viber,Whats app:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
“Ju mendoni për miqët tuaj”kur e bëni këtë postim Share në vend të Like.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2