Emshir

Ndaj sipas:  

Emshir

Qira
230€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -Vl- Ashensor Shifra E10881 Tel dhe Whatsapp: 049/399-600.

Më shumë
60 2 Dhoma 1 Parking

Kalabria

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,ballkon kati -II-Shifra E 14036Tel dhe Whatsapp   049/399-600/049/399-700

Më shumë
85 3 Dhoma 1 Parking

Emshir

Qira
200€ - Banesë

Sallon me kuzhinë * pa dhomë gjumi kati -VI Ashensor Shifra E12303 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
38 1 Dhoma

Emshir

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati –III- ashensor Shifra E12765 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
85 3 Dhoma

Emshir

Qira
300€ - Banesë

Banesë me qira Kati -I- Në Emshir Sallon me  kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor. Shifra E7202 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
100 3 Dhoma

Emshir

Qira
230€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -II Ashensor Shifra E12926 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
60 2 Dhoma

Emshir

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -V- Ashensor Shifra E12287 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
60 2 Dhoma

Emshir

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -VI Ashensor Shifra E11781 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
50 2 Dhoma

Emshir

Qira
230€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -VIII-Ashensor Shifra E11688 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
50 2 Dhoma

Emshir

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -VII Ashensor Shifra E11544 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
60 2 Dhoma

Emshir

Qira
240€ - Banesë

Sallon me kuzhninë, një dhome gjumi kati -II- Shifra E11395 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
60 2 Dhoma

Emshir

Qira
230€ - Banesë

Sallon me kuzhninë, një dhome gjumi kati -II- Shifra E11283 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
50 2 Dhoma

Emshir

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati – III- ashensor Shifra E11214 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
80 3 Dhoma

Emshir

Qira
320€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy  dhoma gjumi kati -III- Ashensor Shifra E10864 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
80 3 Dhoma

Emshir

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhome gjumi kati -III- Ashensor Shifra E10349 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
50 2 Dhoma

Emshir

Qira
330€ - Banesë

Sallon, kuzhine 2 dhoma gjumi, 2 banjo, kati -II- Shifra E9318 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
80 3 Dhoma

Emshir

Qira
270€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dhe një dhomë gjumi kati -II Shifra E9238 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
60 2 Dhoma

Emshir

Qira
1€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma  gjumi , kati –I- për familjar Shifra E8957 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
80 3 Dhoma 1 Parking

Emshir

Qira
320€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma  gjumi , kati –IV- Shifra E8904 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
80 3 Dhoma

Emshir

Qira
320€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma  gjumi , kati –V- Shifra E8882 Tel dhe whatsapp 049/399-600/049/399-700

Më shumë
75 3 Dhoma