• a92e72549f644040e7c03099f35e21f3da43ab54eefb6ee7c14644f4e34efcb6
  • a866d849f5e81e0dc98e3c182c63af81d9d5296be314a9d99352c1f732aab63c
  • db31d9be29efc39a179b683efdd4e3827010894d00b631ed88132ad74fc6d799
  • 3a411f1b930e5349168abd8bcd466bbc7ba7efe3948f66d396393b6a0e91c110
Emshir
Emshir, Lagjja e Kelmendëve, Fushë Kosovë, Municipality of Fushë Kosovë / Kosovo Polje, 10012, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E7202 100 3 Dhoma

Banesë me qira Kati -I-
Në Emshir
Sallon me  kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra E7202
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2