• 7f0ac62d46a591202763f60ee4f350904f36e7f48ab530a40514a75e1cac6401
  • 275a4fe7e7a45337a90edebccc38542391c4a146f216c73905d8eb3333c8f029
  • 814ef367ac49596f1a40574e8df6677eadf63b8ba423e64db68cdcbb4ae43591
Dragodan
Arbëri, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 180€ - Banesë
E6713 55 2 Dhoma

Banesë me qira.
Te Ministria e Shëndetesisë.
Sallon me kuzhine,një dhomë gjumi,banjo.
Shifra 0157.
Tel dhe viber :
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2