Arberi/Dragodan

Ndaj sipas:  

Arbëria

Qira
300€ - Banesë

Banesë me qira-Kati i parë. Te Pandora. Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi,koridor,shpajz,banjo,ballkon. Shifra E6030 Tel dhe Viber: +383 49 399 600 +383 49 399…

Më shumë
70 3 Dhoma

Arbëria

Qira
250€ - Shtëpi

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -II- Tel dhe Whatasapp 049399600 Shifra E13939

Më shumë
80 3 Dhoma 1 Parking

Arbëria

Qira
220€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi , kati -VI- ashensor Shifra E13290 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
50 2 Dhoma

Arbëria

Qira
240€ - Banesë

Sallon me kuzhninë, një dhome gjumi kati -IV- Shifra E11353 Tel dhe Whatsapp : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
45 2 Dhoma

Arbëria

Qira
320€ - Banesë

Banesë me qira-Kati i -II- Lagjja Arbëria- Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,koridor,banjo,ballkon. Shifra E5675. Tel dhe Viber:  +383 49 399 600. Banesat e tjera mund…

Më shumë
90 3 Dhoma

Arbëria

Qira
200€ - Banesë

Sallon me kuzhinë ndaras , tip ( Studio ) kati -V- Nuk posedon dhome gjumi. Shifra E9721 Tel dhe viber : 049/399-500 049/399-600 049/399-700 Banesat…

Më shumë
35 1 Dhoma

Arbëria

Qira
320€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -I- Shifra E9696 Tel dhe viber : 049/399-500 049/399-600 049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
90 3 Dhoma

Arbëria

Qira
350€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -IV- Shifra E9674 Tel dhe viber : 049/399-500 049/399-600 049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
60 2 Dhoma

Arbëria

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -I Ashensor Shifra E12626 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
60 2 Dhoma

Arbëria

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -IV Ashensor Shifra E12348 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
65 2 Dhoma 1 Parking

Arbëria

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -VII Ashensor Shifra E12208 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
60 2 Dhoma

Arbëria

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -V- Ashensor Shifra E11913 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
60 2 Dhoma

Tophane

Qira
280€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati – V- ashensor Shifra E11551 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
75 3 Dhoma

Arbëria

Qira
350€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -III Ashensor Shifra E11515 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
65 2 Dhoma

Arbëria

Qira
320€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi , kati -IV- Ashensor plato 50 m2 Shifra E11082 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera…

Më shumë
100 3 Dhoma

Arbëria

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -VI ashenor Shifra E11075 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
110 3 Dhoma

Arbëria

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -II- AshensorShifra E11000Tel dhe viber :049/399-500.049/399-600.049/399-700.Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
65 2 Dhoma

Arbëria

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -V- ashensorShifra E10237Tel dhe viber :049/399-500.049/399-600.049/399-700.Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
60 2 Dhoma

Arbëria

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë 1 dhomë gjumi, banjo , ballkon, kati- V- Shifra E9274 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
65 2 Dhoma