• 0-02-0a-e3b9fb826ece189e4f58f6bd066bd38c8253c72af6e798f2f85b22f6c34979b9_77c22e59
  • 0-02-0a-3c0f1ec9b65277ff113f3892ef139e729f4393659addfdf92716714d90c38161_b5257803
  • 0-02-0a-702d7ae47dc0a858a2cd008c77a83d24c64b21697fc92003085c135e1573badb_9adeb828
  • 0-02-0a-1bdaa9f934afd6d3cd5f0e7c994588d0659292a138da38f8661caf758eed9ae7_377d1ee2
  • 0-02-0a-4548680bc1ac26f61345a937d0f7d2666becec10c0a4621f8fabbe698411de21_9e927914
Arbëria
Te Albi market , perballë ambasdës Austris
Qira 320€ - Banesë
E5675 90 3 Dhoma

Banesë me qira-Kati i -II-
Lagjja Arbëria-
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,koridor,banjo,ballkon.
Shifra E5675.
Tel dhe Viber:  +383 49 399 600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat