Lagjja Arberia te shkallet

  • 0-02-05-d9cff82051f72d8a83e9540cc853af66ce0a196b7eaf0380a01f2ad9a4c59344_c78d34a2
  • 0-02-05-431a37a2b07006a5de4b00ca9d6975fd63600a8605970d5f68bbe259a77fe3cc_6367619d
  • 0-02-05-809cf44e07e1b7214e3514fc7fdd35d90c829debf325c24f3a75bf95ade2c199_777da0be
  • 0-02-05-b28c7f1e791532af673848b15eaa5dd1f3411097c5e7c56a3441d69ef05d272f_eaed125d
  • 0-02-05-738cb0181381e6a8193ac81fae46f802bca34fdfa8cec16fc458dcd804fb8007_cb6c62a7
  • 0-02-05-d0530afd6201ded62cdfa3273c0cc6ab250813ffa2ce7b2cd6288ecf8cd61fab_7ff24e57
  • 0-02-05-a725f8b75c24ead85c4e98d77a77be53798dbad3fbb7106a2b5c73e176c017c9_528cec64
  • 0-02-05-a4f8d3e05df6c38d6a859c06fdc0b8dba3d9ca93e87566a4c82f112df481c7b3_ed6821dc
Lagjja Arberia te shkallet
Arbëri, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 220€ - Banesë
E5690 65 2 Dhoma

Sallon me kuzhinë, një dhomë gjumi, kai -I-
Shifra E5690
Tel dhe Whatsapp : +383 49 399 600.