Qendër

  • 6-5
  • 2-8
  • 00
  • 0
  • 10-1
  • 11
Qendër
Parku Qytetit te popma benzines
Qira 250€ - Banesë
E10785 75 3 Dhoma

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -IV- Ashensor
Shifra E10785
Tel dhe Whatsapp :
049/399-600.